Oğlunu 17 bıçak darbesiyle öldürmüştü... Kan donduran detaylar!

Güncelleme Tarihi:

Oğlunu 17 bıçak darbesiyle öldürmüştü... Kan donduran detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2018 10:21

KUZEY Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde oğlu Ercan Kaya Kunduracı'yı (7) 17 bıçak darbesiyle öldürdüğü iddia edilen Bilge Lord Kunduracı’nın (36) oğlunun cesediyle bir gün boyunca aynı evde kaldığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KIBRISLI Türkler, boşanma aşamasındaki bir annenin 7 yaşındaki çocuğunu 17 bıçak darbesiyle öldürmesi ve ertesi günü eve gelen dedenin de kalbine yenik düşmesinin yarattığı şoku yaşıyor. Çocuğunu öldürdükten sonra intihar girişiminde bulunan anne ilk ifadesinde, “Kocam terk etti, cinnet geçirdim” dedi.
 
ÖNCE ÖLDÜRDÜ SONRA SARILDI
Aile faciası başkent Lefkoşa’nın Gönyeli belediyesi Atatürk Caddesi Ballı apartmanında meydana geldi. Polis memuru kocası Ercan Kaya Kunduracı ile boşanma aşamasında bulunan 36 yaşındaki Bilge Lord Kunduracı, önceki gün sabah saatlerinde babasıyla aynı adı taşıyan oğlu Ercan Kunduracı’yı 17 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Anne Bilge, ölen çocuğuna sarılarak yatak odasına kapanırken, cinayetten 35 saat sonra ertesi günü (dün akşam) kızından haber alamayan dede Tahir Lord ve büyükanne Sümer Lord, kaldıkları apartman dairesine gitti.

Oğlunu 17 bıçak darbesiyle öldürmüştü... Kan donduran detaylar

Haberin Devamı

DEDE TORUN ACISINA DAYANAMADI
Eve giren yaşlı çift, yatak odasında kanlar içinde kalan torununu ve krizdeki kızlarını gördü. 64 yaşındaki dede Tahir Lord’un olay yerinde kalp krizi geçirdi. Torununun acısına dayanamayan Tahir Lord kaldırıldığı Burhan Nalbantoğlu devlet hastanesinde hayatını kaybetti.
Bu sırada Demirhan karakolunda görevli baba Ercan Mert Kunduracı, silahını yanına alarak cinayetin işlendiği eşinin evine gitti. Polis, evin etrafında güvenlik önlemi alırken, sinir krizi geçiren babanın bir yakınının evine kapandığı öğrenildi.
 
ANNE TUTUKLANDI
Anne Bilge Lord Kunduracı bu sabah erken saatlerde mahkemeye çıkartıldı. Polis sorgusunda suçunu itiraf eden ve kocasının kendisini terk etmesinin ardından cinnet geçirdiği söyleyen Bilge Lord Kunduracı, bir sonraki duruşmasına kadar 3 gün poliste tutuklanmasına karar verildi.
Annesinin kurbanı olan 7 yaşındaki Ercan’ın okulunda da büyük bir üzüntü yaşanıyor. İlkokul birinci sınıfa giden Ercan’ın öğretmenleri gözyaşları içinde kaldı.
 

Haberin Devamı

Oğlunu 17 bıçak darbesiyle öldürmüştü... Kan donduran detaylar

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!