Obama'dan tiryakilere tavsiyeler

Güncelleme Tarihi:

Obamadan tiryakilere tavsiyeler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2008 09:17

ABD’nin içine girdiği ekonomik kriz sadece dünya ülkelerini değil, bir şekilde demokratların başkan adayı Barrack Obama’yı da “yaktı.”

Haberin Devamı

Obama, çok ciddi bir sigara tiryakisi. Ancak kampanya sürerken eşi Michalle’in ısrarları üzerine birkaç kere sigarayı bırakmayı denedi. Ancak başarılı olamadı. Demokrat başkan adayı, sigara karşısındaki “başarısızlık” öyküsünü de Men’s Health (erkek sağlığı) dergisinin Kasım sayısı için verdiği mülakatta ayrıntılarıyla anlattı.

 

Zeynep Gürcanlı YAZIYOR

“İtiraf etmeliyim ki kampanya nedeniyle bir iki kere kuralları ihlal edip bir iki kere kaçamak tellendirdiğim oldu” diyen Obama’nın gerekçesi de hazır:

“Madem başkanlık yarışındayım kendime biraz izin vereyim dedim…”

 

Haberin Devamı

KENDİ BIRAKAMIYOR AMA TAVSİYE VERİYOR

 

Kendisi sigarayı bırakamasa da Barrack Obama, sigara tiryakilerine tavsiyelerde bulunmaktan da geri kalmıyor.

 

Demokrat başkan adayının en büyük tavsiyesi “tiryakilerin, sigarayla olan kilit bağlarını ortadan kaldırmaya çalışmaları…”

 

Obama’nın tiryakilere bir diğer tavsiye olarak da “Sigarayla olan kilit bağlantıları ortadan kaldırmaya çalışın. Bunun için de özellikle sabah içtiğiniz ilk sigarayı, yemekten sonra içilen ya da kahve ya da içkiyle içtiğinizi bırakın” dedi.

 

“SPOR YAPACAĞIM AMA, UYKU TATLI GELİYOR…”

 

Obama’nın bir başka itirafı ise spor konusunda.

 

Her sabah uyandığında, yaklaşık 45 dakika spor yapmaya uğraştığını, birgün ağırlık diğer gün ise kardio çalıştığını anlatan başkan adayının itirafı da işte tam bu noktada geliyor:

“Aslında daha da çok yapmak istiyorum, ama o saatlerde bazen uyku daha tatlı geliyor…”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!