O ölüm döşeğinde, kızı miras peşinde

Güncelleme Tarihi:

O ölüm döşeğinde, kızı miras peşinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 07:09

Ünlü aktör Dennis Hopper, ağır kanser tedavisi gördüğü evinde yatağa bağımlı bir halde yaşarken, ABD'li oyuncunun en büyük kızı babasından daha fazla miras koparmanın hesabını yapmakla suçlanıyor.

Haberin Devamı

Doktorlar prostat kanseri olan 73 yaşındaki aktörün birkaç haftalık ömrü kaldığını söylüyor. Ancak ABD gazetelerinin iddialarına göre, Hopper ölümle mücadele ederken en büyük kızı Marin, babasının mirasından daha fazla pay alabilmek için 14 yıllık eşi Victoria’dan boşanmasını sağlamaya çalışıyor. 

Huffington Post gazetesine konuşan Hopper’ın bir arkadaşı, sürekli ilaç alan ve uyutulan oyuncunun etrafında olan bitenden haberdar olmadığını söyledi. Bu kişiye göre, miras peşinde koşan kızı, kendi kendine sayıklama noktasına gelen aktör babasına boşanma belgelerini imzalattırmaya çalışıyor.      

İsmi açıklanmayan kişi, Marin’in Hopper’ı zorla yatağından alarak gerekli işlemleri yürütmek için boşanma avukatlarının yanına götürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

Aynı kaynak, boşanma işlemlerini yürüten kızının medyaya sahte gözyaşları döktüğünü ve yalan söylediğini belirtti.

MİRAS KAVGASI
Aile dostları, Hopper’ın geçtiğimiz yaz mirasında değişiklik yaptığını, buna göre ölümün ardından şimdiki eşi Victoria’nın varlıklarının yüzde 25’ini elde edeceğini söyledi.

Ancak ölümünden önce boşanma gerçekleşirse, Victoria ve kızı Galen’e hiçbir şey kalmayacak ve Marin varlıkların sahibi olacak.

Hopper, “Easy Rider”, “Blue Velvet”, “Rumble Fish”, “Speed”, “True Romance”, "Hoosiers" ve “Apocalypse Now” gibi yapımlarda rol almıştı.

O ölüm döşeğinde, kızı miras peşinde

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!