Nürnberg Noel Pazarı’nda Antalya standı açıldı

Güncelleme Tarihi:

Nürnberg Noel Pazarı’nda Antalya standı açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2017 12:17

Almanya’da her Noel öncesi kurulan Nürnberg Noel Pazarı açıldı. Yaklaşık bir ay açık kalacak ve 2 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen noel pazarında kardeş şehir Antalya’da stant açtı.

Haberin Devamı

STANDIN açılışında, Nürnberg Konsolosu Gürol Baş, Antalya Nürnberg kardeş şehir derneği İN-SAN Başkanı Rıza Özlek, üyeler Esin Çıtlak, İclal İyidinç, Heiner Flessa, Nürnberg Belediyesi Meclis üyesi Aynur Kır, Uyum Meclisi üyesi Hediye Erdem, Antalya Ekdağ Genel Müdür Yardımcısı Erdem Çölkuşu, Ekdağ yönetim kurulu üyesi Mehmet Fatih Şener, stant sorumlusu Emin Kente katıldı.

20 YILLIK KARDEŞLİK
Açılışta konuşan Nürnberg Konsolosu Gürol Baş, Antalya ile Nürnberg kardeşliğinin 20’nci yılını kutladıklarını söyledi. Baş, bu kapsamda geçen hafta Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ağırladıklarını, bu gibi ziyaretlerin sıkça tekrarlanması gerektiğini kaydetti. İN-SAN Başkanı Rıza Özlek ise standın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür etti ve gelecek yıl daha geniş bir programla noel pazarına iştirak edeceklerini söyledi.
Nürnberg Noel Pazarı’nda yer alan Kardeş Kent Antalya standında hediyelik eşyalar satışa sunulurken, ziyaretçilere lokum ve baklava ikram edildi. Noel pazarını gezenler stantlardan alışveriş yaptı, yöresel lezzetleri tattı.

Haberin Devamı

Nürnberg Noel Pazarı’nda Antalya standı açıldı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!