'Ne diyeceÄŸimizi bilemedik' haberi

Güncelleme Tarihi:

Ne diyeceÄŸimizi bilemedik haberi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2010 17:40

ABD'de 72 yaşındaki bir kadın, 26 yaşındaki torunuyla ilişkisi olduğunu ve yakın zamanda çocuk sahibi olacaklarını açıkladı.

Haberin Devamı

Yeni Zelanda'da yayımlanan "New Idea" isimli derginin haberine göre, ABD'nin Ä°ndiana eyaletinde yaÅŸayan Pearl Carter adlı büyükanne, iki haftadır torunu Phil Bailey ile birlikte. Â

Hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyleyen Carter, emeklilik ikramiyesini kullanarak 54 bin dolar karşılığında bir taşıyıcı anne bulduklarını ve bu sayede bebek sahibi olacaklarını ifade etti.

"Kimsenin ne düşündüğünün umurunda olmadığını" belirten Carter, "Phil'e aşığım ve o da bana aşık" diye konuştu. Phil Bailey de Carter ile aynı duyguları paylaştığını söyledi.

Phil Bailey, Carter'ın 18 yaşındayken evlatlık verdiği Lynette Bailey'nin oğlu.

Habere göre, Phil Bailey, 2006 yılında annesi kanserden öldükten sonra hiç görmediği anneannesini bulmak için yola koyuldu ve sonunda Carter'ı bulmayı başardı. Bailey ve Carter daha sonra ise birbirlerine aşık oldular.

Haberin Devamı

Büyükanne ve torununun ilişkisi ikilinin yakınları arasında büyük şaşkınlık ve tepkiye neden olurken, olay medyada da geniş yankı buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!