Müslüman milyardere ÅŸok suçlama

Güncelleme Tarihi:

Müslüman milyardere şok suçlama
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 23, 2008 17:19

Prenses Diana'nın sevgilisi Dodi El Fayed'in babası Muhammed Fayed, 15 yaşındaki bir lise öğrencisini taciz etmek suçlamasıyla ifade verdi.

Haberin Devamı

Prenses Diana'nın son anları / FotoGaleri

Leydi Diana fotoğrafları için tıklayın

İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre, 15 yaşındaki kızı taciz etmek suçlamasıyla Müslüman milyarder Fayed polis karakoluna giderek ifade verdi.

Gazete 75 yaşındaki Mısır uyruklu Fayed'in bugün avukatlarıyla birlikte Londra'da bir karakola giderek 2 saat ifade verdiğini yazdı.

15 yaşındaki kız çocuğu ünlü Harrods mağazasının sahibi Fayed tarafından zorla Fransız öpücüğüne zorlandığı gerekçesiyle 30 Mayıs'ta polise şikayette bulundu.

Genç kız bu olayın Harrods mağazasında alışveriş yaparken başına geldiğini söyledi. Şikayet dilekçesinde ünlü milyarderin, genç kızın önce sırtını okşadığı, dudaklarından öpmeye çalıştığı ve Fransız öpücüğüne zorladığı belirtildi. Genç kız şikayette bulunmaması için tehdit edildiğini de belirtti.

Haberin Devamı

The Sun gazetesinin haberine göre, Muhammed Fayed'in polis karakolunda ifadesinin alındığı Londra polisi tarafından da doğrulandı.

DÃœNYADAN KISA KISA...

BOSNA İÇİN KORKUNÇ UYARI Â
ABD ve AB'yi Bosna'ya sırt çevirmekle suçlayan eski ABD'li ve İngiliz diplomatlar Richard Holbrooke ve Paddy Ashdown, Bosna'nın dağılma tehlikesiyle yüz yüze olduğu uyarısı yaptı. Eski Amerikalı ve İngiliz diplomatlar Richard Holbrooke ve Paddy Ashdown, uluslararası camiayı, Bosna'nın dağılma tehlikesiyle yüz yüze olduğu yolunda uyardı.

HRİSTİYANLAR MUSUL'A DÖNMEYE KORKUYOR
Irak'ta hükümetin mali destek ve güvenlik taahhütlerine rağmen, çok az sayıda Hristiyan şiddet olaylarından kaçtığı Musul'a geri dönüyor. Yerel göç bürosu yetkilisi Cevdet İsmail, Musul'a geri dönen her Hristiyan ailesinin, Başbakan Nuri El Maliki'nin talimatıyla 1 milyon Irak dinarı (yaklaşık 1360 YTL) alacağını, ancak buna rağmen, kente çok az sayıda Hristiyan ailesinin döndüğünü söyledi.

CEZAEVLERÄ°NDE 91 KİŞİ Ä°NTÄ°HAR ETTİ Â
Fransa'da cezaevlerinde son 9.5 ayda 91 kişi intihar etti. Cezaevi sendikaları greve hazırlanıyor. Fransa'daki Lille kentindeki Loos Cezaevi'nde bir mahkum daha kendisini asarak yaşamına son verirken ülkedeki cezaevlerinde yılbaşından bu yana yaşamlarına son verenlerin sayısı 91'e ulaştı.

Haberin Devamı

BU DA HOLLANDA'NIN AŞIRI DİNCİ PARTİSİ   
Hollanda'da muhalefetteki aşırı dinci Reformist Devletçi Parti SGP, Müslüman devlet memurlarının, Kur'an-ı Kerim'e göre yemin etmelerinin yasaklanmasını istedi. Parti sözcüsü Menno de Bruyne, bazı kamu kurumlarında görevi gereği Müslüman memurlara Kur'an- Kerim'e göre yemin etme olanağının tanındığını anımsatarak, bu uygulamaya bir an önce son verilmesini istediklerini bildirdi. Sözcü, bu uygulamaya da Müslümanların bayram günlerinin tatil yapılması girişimlerinde olduğu gibi şiddetle karşı olduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!