Monica, Bob Dole'ü röntgenlemiş

Güncelleme Tarihi:

Monica, Bob Doleü röntgenlemiş
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 1998 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton ile cinsel ilişkide bulunduğu iddia edilen Beyaz Saray eski stajyeri Monica Lewinsky'nin, eski senatör Bob Dole'e gizlice aşık olduğu bildirildi.

Monica Lewinsky ile 74 yaşındaki Bob Dole, ünlü skandala konu olan ve Başkan Richard Nixon'un istifa etmesine yol açan Watergate'de apartman komşuları.

24 yaşındaki Lewinsky'nin, arkadaşlarına, Bob Dole'u, pencereden gizlice izlediğini söylediği ve Dole için, ‘Clinton’dan daha yaşlı olabilir, ama en az onun kadar seksi bir erkek' dediği de kaydedildi.

Lewinsky'nin, Dole'u sabahları şortuyla jimnastik yaparken izlediği ve bir gece de çekici bir gecelik giyerek kendisini eski senatöre göstermeye çalıştığı belirtildi.

Özel Savcı Kenneth Starr tarafından soruşturulan Monica Lewinsky, Bob Dole ile buluşmayı önerdiği, ancak Kızılhaç Başkanı olan eşi Elizabeth'in kıskançlığının biraraya gelmelerini engellediği ifade edildi.

Lewinsky'nin eski bir sevgilisi, ‘Monica siyasi güç sahibi erkeklerden hoşlanıyor. Güç sahibi erkekler onun için bir afrodizyak gibi. Kim olduğu ve yaşı önemli değil’ diye konuştu.

Clinton ve Dole, Kasım 1996 seçimlerinde başkan adayları olarak karşı karşıya gelmiş ve Ermeni yanlısı eski senatör bir türlü unutamadığı ağır bir yenilgi almıştı.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!