Minik Büşra'nın cesedi 12 gün sonra bulundu

Güncelleme Tarihi:

Minik Büşranın cesedi 12 gün sonra bulundu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2009 18:25

ALMANYA'nın Mannheim kentinden geçen Ren Nehri'ne düşerek kaybolan 7 yaşındaki Büşra Güler'in cesedi 12 gün sonra bulundu.

12 günden beri kayıp olan Büşra'nın cesedi, dün öğle vakitlerinde Frankenthal yakınlarında Ren Nehri'nde su üzerine çıktı. Nehirden geçen bir botun cesedi görüp polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, Büşra’nın cesedini alarak otopsi yapmak üzere Bad Dürkheim’daki hastanenin morguna götürdü. Nehire düşüp kaybolmasının ardından yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta su yüzüne çıkan cesedin bulunmasından sonra aileye haber veren polisler Büşra’nın kolundaki altın bileziği ve üstündeki elbiseleri getirerek Büşra’nın olup olmadığını tespit ettiler. Bu eşyaların Büşra’ya ait olduğunu söyleyen Güler ailesi, yasa boğulurken polis, cesedi teşhis etmek üzere baba Metin Güler’i alarak morga götürdü.

13 Nisan Pazartesi günü Paskalya tatilini fırsat bilen Güler Ailesi, Mannheim Üniversitesi’nin karşında Ren Nehri kıyısındaki parkta piknik yapmaya gitmişti. Saat 15.30 sularında kardeşi Duygu ve kuzeni Mertali’yle birlikte kıyıdaki iskelede oynayan Büşra, suya düşmüştü. Dayısı Yalçın, Büşra’nın ardından nehre atlamış fakat nehrin güçlü akıntısına karşı koyamayan Büşra’nın minik bedeni suya gömülerek gözlerden kaybolmuştu. Dalgıçların uzunca bir süre devam eden arama çalışmaları ise sonuç vermemişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!