Mesut Özil için Müslüman oldu

Güncelleme Tarihi:

Mesut Özil için Müslüman oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 24, 2010 12:49

Dünya Kupası'nda Almanya'yı başarıdan başarıya koşturan Türk futbolcu Mesut Özil sadece oynadığı futbolla değil, özel yaşamıyla da Almanya'yı meşgul ediyor. Özil'in Alman sevgilisi Anna-Maria'nin Müslümanlığı seçerek "Melek" ismini aldığı iddia edildi.

Haberin Devamı

TÜRK FUTBOLCU İÇİN DİN DEĞİŞTİRDİ

Almanya'nın en yüksek trajlı gazetesi Bild'in haberine göre, Almanya'nın Türk kökenli futbolcusu Mesut Özil'in kendisinden 7 yaş büyük sevgilisi Anna-Maria, Müslüman oldu.

Alman pop yıldızı Sarah Connor'ın kız kardeşi olan Anna-Maria'nın Müslüman olduğunu ilk fark eden ise annesi oldu. Anna-Maria'nın domuz eti yemeyi bıraktığını ve Kuran-ı Kerim'e ilgi duyduğunu annesi fark etti.

Küçük kız kardeÅŸinin 21 yaşındaki sevgilisi Mesut Özil için din deÄŸiÅŸtirdiÄŸini belirten pop yıldızı Sarah Connor, "Bu konuda küçük kız kardeÅŸimle uzun tartışmalar yaptık. Bana Müslüman olmak istediÄŸini söylediÄŸinde ben de çok ÅŸaşırdım. Ama ÅŸimdi onun verdiÄŸi karara saygı duyuyorum" dedi.Â

Anna-Maria'nın eşi olan Werder Bremen'in Finlandiyalı eski futbolcusu Pekka Lagerblom'dan ayrı yaşadığı ve daha önce başka bir ilişkiden 8 yaşında çocuğu olduğu bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!