Meğer bakire değilmiş

Güncelleme Tarihi:

Meğer bakire değilmiş
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2007 10:36

İngiltere Veliaht Prensi Charles'ın, uzatmalı sevgilisi Camilla Parker Bowles ile o dönem neden evlenemediği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

İngiltere Veliaht Prensi Charles, uzatmalı sevgilisi Camilla Parker Bowles ile 9 nisan 2005'te Windsor belediye binasında yapılan törenle evlenmişti. İngiliz Channel 4 televizyon kanalının yayınlamaya hazırlandığı "Camilla&Charles" adlı belgesel ise çiftin daha önce neden evlenemediğini ortaya çıkardı.

/images/100/0x0/55ea710bf018fbb8f88029c7
Camilla Parker Bowles'ın seks yaşamıyla ilgili bilgilere yer verilen ve bu akşam gösterilecek belgeselde Camilla'nın bakireliğini 17 yaşında kaybettiği, bu nedenle İngiltere Veliaht Prensi Charles ile bu nedenle evlenmediği öne sürülüyor. Kraliyet ailesine girebilmek için o yıllarda bakire olmak şarttı. Belgeselde yer alan iddialara göre 1965'te katıldığı bir baloda yeni tanıştığı biriyle birlikte olan Camilla Parker, bakireliğini kaybetmişti.

Haberin Devamı

Belgeselde öne sürülen iddilar ise şöyle:
 - Camilla soylu erkeklere hizmet eden bir aileden geliyor. Büyük büyük annnesi Galler Prensi'nin metresiydi.
 
 -Camilla'yı soylu erkeklerin yatağa atması hiç zor olmazdı.
 
 - Daha 17'sinde katıldığı bir balo sonrası bakireliğini kaybetti, Galler Prensi olma şansını kaybetti. Leydi Diana'nın ölümü, Buckingham Sarayı'nın kapılarının kendisine açılmasını sağladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!