Meclis Başkanı’nın eşinden çıplak poz

Güncelleme Tarihi:

Meclis Başkanı’nın eşinden çıplak poz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2011 00:00

İngiltere’de Avam Kamarası Başkanı’nın eşi Sally Bercow’un, üzerinde sadece yatak çarşafıyla bir dergiye verdiği pozlar tepki çekti. Daily Mail Gazetesi, “Bu maskaralık kocasının sonunu hazırlayabilir” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

İNGİLTERE'Yİ AYAĞA KALDIRAN FOTOĞRAFLAR/Foto Galeri

İKİ yıl önce, 90’lı yıllarda günde iki şişe şarap içen ve sadece içki karşılığı tek gecelik ilişkilere giren bir “parti kızı” olduğunu itiraf ederek tepki çeken Avam Kamarası Başkanı John Bercow’un eşi Sally Bercow, bu kez Evening Standard dergisine verdiği pozlarla olay yarattı. Bir otel odasında çekilen fotoğraflarda 41 yaşındaki bir çocuk annesi Bercow, parlamento binasının göründüğü camın önünde beyaz çarşafa sarınarak çıplak pozlar veriyor, eliyle saçlarını karıştıyor. Pozlarla yetinmeyen Sally Bercow dergiye ayrıca Meclis Başkanı eşiyle seks hayatlarına dair sırları da paylaşıyor.
Sevgililer Günü pozu
Bercow, tepki çeken röportajda “İktidar afrodizyak etkisi yaratıyor. Meclis Başkanı olduğundan beri eşime asılan kadınların sayısında ciddi artış var. Ama kıskanmıyorum, çünkü erkekler de benimle daha fazla ilgileniyor” dedi. “Meclis binasından manzara inanılmaz seksi diyen” Bercow, “Kocasının yanında çenesini kapalı tutan, sadece sorumluluğunu bilerek konuşan bir kadın olmam mı lazım” diye ekliyor.
Çarşaflı pozlar ülkede olay yarattı. Yarı çıplak pozların İngiliz basınında geniş yer almasından sonra BBC Radio 5 Live şovunda konuşan Bercow, “bir çarşafta fırtına koparıldı” diyerek kendini savunsa da pişmanlığını dile getirdi. Bercow, “Sanırım yaptığım şey aptalcaydı. Çarşafla poz çektirmem teklif edildiğinde kabul etmem aptallıktı. Sonuçlarını iyi değerlendiremedim. Oraya gidene kadar çarşafla poz vereceğimi bilmiyordum. Bu pozlar, derginin, Sevgililer Günü kapağı için çekildi” dedi.

İşte o sözler

Haberin Devamı

“Big Ben’in ve çan sesleri altında yaşamanın bu kadar seksi olacağını tahmin edememiştim.”

Çıplak pozlar manşette

The Sun, Daily Express, The Times gazeteleri fotoğrafları ilk sayfadan verdi. Daily Mail gazetesi “Sally Bercow’ın son maskaralıkları meclis başkanı kocasının sonunu hazırlayabilir” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!