Masal prensesleri bile onu kıskanırdı

Güncelleme Tarihi:

Masal prensesleri bile onu kıskanırdı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 10, 2007 15:40

İngiliz oyuncu ve model Elizabeth Hurley'in masal prenseslerini bile kıskandıracak düğün maratonu sürüyor.

Haberin Devamı

İŞTE HİNT DÜĞÜNÜNÜN YAPILACAĞI SARAY (FOTO-GALERİ)

İNGİLTERE'DEKİ GÖZ KAMAŞTIRICI DÜĞÜNDEN FOTOĞRAFLAR

BİR DÜGÜN DÖRT AYRI ŞATO

Dört yıldır birlikte olduÄŸu Hint asıllı iÅŸadamı Arun Nayar ile Ä°ngiltere'nin Glouchestershire kentindeki tarihi Sudeley Åžatosu'nda evlenen Hurley'in mutluluÄŸu bu kez de eÅŸinin ülkesinin geleneklerine göre düzenlenen; müzikli, danslı, ÅŸarkılı, pek çok insanın, benzerini ancak Bollywood filmlerinde görebileceÄŸi rengarenk kutlamalarla sürüyor. Â

Masal prensesleri bile onu kıskanırdı
Umaid Bhawan Sarayı'hdaki düğün yemeği bu salonda yenilecek.


Hurley ile Nayar'ın Hindistan'daki düğünlerinin ana mekanı Rajastan eyaletindeki Umaid Bhawan Sarayı.  Buradaki tören bu akşam gerçekleşecek.  

Haberin Devamı

ELLERİ KINALI LİZ GÖBEK DANSI YAPTI 

İngiltere'deki düğünün ardından Hindistan'ın Mumbai kentine giden Elizabeth Hurley ile Arun Nayar için burada da kelimenin tam anlamıyla bir 'düğün ve kutlama maratonu' başladı.

Hurley ve Nayar, mutluluklarını, İngiltere başta olmak üzere dünyanın dört bir yanından Mumbai'ye akın eden ünlü konuklarıyla gösterişli partilerde paylaştı. 

Kutlamaların en ilgi çekici ve unutulmayan anlarından biri, dün gece Jodhpur'daki Nagaur Kalesi'nde düzenlenen eÄŸlencede yaÅŸandı. Gümüş rengi bir büstiyer ve ÅŸalvar tipi bir pantolon giyen Liz Hurley, 300 konuÄŸunun önünde göbek dansı yaptı.Â

Ellerine kınayla Hint desenleri de yaptıran Elizabeth Hurley'in bu performansı konuklar için de bir sürpriz oldu. Hurley bölgeye gittiğinden beri yoğun ilgisini esirgemeyen Mumbai halkı da ünlü yıldızı 'Rajastan eyaletinin şimdiye kadar gördüğün en yaşlı ama en güzel gelin' olarak nitelendirdi.

DÖRT AYRI ŞATO VE BİR GELİN

Liz Hurley'in, bir çok genç kadının hayallerini süsleyecek kadar görkemli olan 'düğün maratonu' toplam 4 şatoda gerçekleşti.

İngiltere'deki dini tören ve düğün Glouchestershire'daki Sudeley Şatosu'nda yapıldı.

Hindistan geleneklerine uygun olarak düzenlenen düğünün ana mekanı Umaid Bhawan Sarayı. Art- deco tarzında inşa edilen ve toplam 347 odası bulunan saray bir zamanlar bölgenin en güçlü ailesine aitti.

Haberin Devamı

Balsamand Sarayı ile Çiçek Sarayı ise özel düğün davetlerinin gerçekleşeceği diğer mekanlar.

Masal prensesleri bile onu kıskanırdı
Hurley'in ince görüntüsüne tezat oluşturan şişkin karnı hamile olduğu söylentilerini arttırdı.

LÄ°Z HAMÄ°LE MÄ°

Eşi Arun Nayar ve oğlu Damian ile birlikte Hint düğünü için Mumbai'ye giden Hurley'in hamile olduğu da konuşuluyor.

Kente gelişi sırasında dar bir elbise giyen Hurley'in incecik fiziğine tezat oluşturan şişkin karnı bu söylentileri kuvvetlendirdi. Arun Nayar'dan çocuk sahibi olmayı arzu ettiği söylenen Liz Hurley'in bu iş için elini çabuk tuttuğu da konuşulanlar arasında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!