Magaluf'ta bir çift yoldan geçenlere aldırmadan sevişirken görüntülendi

Güncelleme Tarihi:

Magalufta bir çift yoldan geçenlere aldırmadan sevişirken görüntülendi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2014 16:33

İspanya’nın Mallorca Adası’ndaki Magaluf bölgesi yine seks görüntüleriyle gündeme geldi. Bu kez isimleri bilinmeyen bir çift gündüz vakti Magaluf Caddesi’nde park halindeki iki araç arasında seks yaparken görüntülendi.

Haberin Devamı

Yanlarından geçen arabalara aldırmayan cesur çiftin ülkeleri bilinmiyor, fakat videonun ‘British Tourist’ (İngiliz turistler) başlığı çiftin İngiliz olduğu iddialarını güçlendiriyor.

30’lu yaşlarda olduğu tahmin edilen çiftin iki dakika boyunca seks yaptığı görüntülerin sonunda kadının ayağa kalkarak eteğini düzelttiği görülüyor.

Geçtiğimiz günlerde Magaluf bölgesi, 24 yaşındaki İrlandalı bir genç kadının “bedava içki kazanmak için” bardaki 24 erkeğe oral seks yaptığı görüntülerle gündeme gelmişti. İngiltere’yi şok eden olay, Reece Martini isimli İngiliz bir Facebook kullanıcısının genç kızı oral seks yaparken gösteren videoyu paylaşmasıyla ortaya çıkmıştı.

Magalufta bir çift yoldan geçenlere aldırmadan sevişirken görüntülendi
PLAJDA SEKS YAPAN ÇİFT TUTUKLANDI

Magalufta bir çift yoldan geçenlere aldırmadan sevişirken görüntülendi
’BEDAVA İÇKİ İÇİN ORAL SEKS’ SKANDALI

Magaluf beldesinin bağlı olduğu Calvia Belediye Başkanı Manuel Onieva, geçen ay gerçekleşen skandalın ardından kasabadaki barlara daha sıkı kontroller yapılabilmesi için yerel yönetime daha fazla yetki veren bir yasanın yürürlüğe sokulduğunu belirtmişti. Mallorcalı yetkililer de İspanya Turizm Bakanlığı ve İngiltere’nin Madrid Büyükelçiliği ile temasa geçerek adanın imajını düzeltmek için çalışmalara başlamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!