Londra’daki silahlı saldırıda bir Türk hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Londra’daki silahlı saldırıda bir Türk hayatını kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2015 01:46

İNGİLTERE’nin başkenti Londra meydana gelen silahlı saldırıda bir Türk vatandaşı hayatını kaybederken, bir kadın da ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Londra’nın kuzeyindeki Türklerin yoğun olarak yaşadığı Wood Green semtinde dün akşamüstü yaşanan silahlı saldırıda, 42 yaşındaki iki çocuk babası Erdoğan Güzel hayatını kaybetti. Kimliği henüz belirlenemeyen bir kadın da ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Londra polisi olayla ilgili olarak henüz bir açıklama yapmazken, görgü tanıkları basına silahlı kişi ya da kişilerin otomatik silahla ateş açtığı daha sonra aynı araçla hızla uzaklaştıkları bilgisini verdi. Aynı sokakta işyeri bulunan görgü tanıkları, Erdoğan Güzel’in kimliğini tespit ederken, Güzel’in o sırada bir fırının önünde bulunduğu, yaralanan diğer kadının ise yoldan geçen biri olabileceğini ifade etti.

ITV televizyonuna konuşan görgü tanığı Haydar Alma, o sırada dükkanda bulunduğu, bir anda silah seslerini duyduğunu ve dışarıya baktığında penceresi açık bir aracın içinden ateş edildiğini gördüğünü söyledi.

Londra Polisi ise şu ana kadar herhangi bir tutuklama yapılmadığını ve görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmaya devam edildiğini açıklarken olayı gören ve olay sırasında orada bulunanların polisle irtibata geçmelerini istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!