Kuzey İrlanda'daki 'sokak ortasında seks' skandalında flaş gelişme

Güncelleme Tarihi:

Kuzey İrlandadaki sokak ortasında seks skandalında flaş gelişme
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22, 2014 11:42

Kuzey İrlanda'nın başkenti Belfast'ta geçen hafta yaşanan ve görüntüleri sosyal medyaya düşen bir olayın farklı açıdan çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Photopress ajansından Alan Lewis'in çektiği ilk kareye bakanlar, iki çiftin bir gece kulübünün otoparkında cinsel ilişkiye girdiği düşüncesine kapılmıştı.

Ancak özellikle sosyal medyada büyük tepki çeken olayın yaşandığı dakikalarda farklı açıdan çekilen bir kare, her iki çiftin de giyinik olduğunu ortaya koyuyor.

İlk fotoğrafın kamuoyuna yansımasının ardından Kuzey İrlanda polisinden yapılan açıklamada, olayla ilgili herhangi bir soruşturma başlatılmayacağı belirtilmişti.

Polis sözcüsü, "Bize herhangi bir bildirim olmadı. Şu aşamada bir soruşturma da yok" demişti.

Kuzey İrlandadaki sokak ortasında seks skandalında flaş gelişme

Geçtiğimiz haftalarda da 18 yaşındaki Kuzey İrlandalı bir kadının, İspanya'nın Mallorca Adası'ndaki bir barda 24 erkeğe oral seks yaparken çekilen görüntüleri ortaya çıkmıştı.

Haberin Devamı

Bedava alkol karşılığında böyle bir şey yaptığı belirtilen Kuzey İrlandalı kadının ailesi, kızlarını affederken; olayın gerçekleştiği Magaluf beldesinin bağlı olduğu Caliva kasabasında benzer vakaların yaşanmaması için yasal düzenlemeler yapılmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!