‘Küçük İstanbul’da Türk marketini soydular

Güncelleme Tarihi:

‘Küçük İstanbul’da Türk marketini soydular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2017 13:29

Londra’daki ‘Küçük İstanbul’ Harringay’da Elvan Food Cente adlı market, yüzleri maskeli üç kişi tarafından soyuldu. Soygun bir dakika sürdü.

Haberin Devamı

GÜVENLİK kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen soygun cuma gecesi 02.30’da meydana geldi. Markete giren yüzü maskeli, ayağında ev içinde giyilen terlik, elinde bir naylon torba ve içinde bir alet, diğerinde beyzbol sopası bulunan üç kişi, doğrudan kasiyere yöneldi. Market çalışanını da tehditle uzaklaştırdılar. Bir kişi içkileri beraberinde getirdiği çantaya doldururken, diğeri 50 yaşlarındaki kasiyer Mustafa’yı “Kıpırdama” diye tehdit etti.
Aynı anda elindeki beyzbol sopasını kasiyerin kafasına vuran gaspçı, yere yıkılmasına neden oldu. Kasayı açamayan gaspçı, yerden kaldırdığı kasiyer yardımıyla kasayı açıp içerisindeki paraları alıp kaçtı.

‘Küçük İstanbul’da Türk marketini soydular

Haberin Devamı

KASİYERE ALTI DİKİŞ ATILDI

Market yöneticisi Murak Demirci, “Markette geceleri üç kişi çalışıyor. Olay gecesi işçilerden biri izinli olduğu için içerde kasiyer ve ara elemanı vardı. Ben de, olay saatinde araçla markete meyve ve sebze almak için kabzımala gidiyordum. Patron telefonla aradı, hemen markete dönmemi istedi. Gittiğimde polis geniş bir alanı kordon altına almış, incelemeler yapıyordu. Kasiyer ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürüldü. Hastanede altı dikiş atılmış. Sağlık durumunun iyi olması haberinin alınması ardından polis, kordonu kaldırdı” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!