KRV Eğitim Bakanı Türk öğretmenleri kutladı

Güncelleme Tarihi:

KRV Eğitim Bakanı Türk öğretmenleri kutladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2017 14:01

Kuzey Ren Vestfalya Okullar ve Eğitim Bakanı Yvonne Gebauer, eyaletteki Türk öğretmenlere gönderdiği Öğretmenler Günü mesajında “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün modern Türkiye’nin inşası için görevlendirdiği sizlerin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.

Haberin Devamı

 

ALMANYA’NIN Düsseldorf şehrinde 24 Kasım Öğretmenler Günü için resepsiyon verildi. Düsseldorf Başkonsolosluğu ikametgahındaki resepsiyona Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel, Eğitim Ataşesi Hacer Özdoğan, eğitim senatörlüğünde görevli Dr. Ahmet Ünalan, Almanya Veli Dernekleri Federasyonu Eş Başkanı Dr. Ali Sak’ın yanı sıra çok sayıda öğretmen katıldı.

KRV Eğitim Bakanı Türk öğretmenleri kutladı
Eğitim Ataşesi Hacer Özdoğan, öğretmenleri salon girişinde karşılayarak hediyelerini taktim etti. Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel, Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti (KRV) Okullar ve Eğitim Bakanı Yvonne Gebauer ile
görüşme yaptığını belirterek başladığı konuşmasında; “Size bir sürprizim var. Bugün eyalet eğitim bakanı Yvonne Gebauer ile randevumuz vardı. Pek çok konuyu konuştuk. Uzun bir görüşme yaptık. Görüşmemiz sırasında bana bir kart verdi. Başöğretmen Atatürk’ün resminin olduğu kartpostalda kendi imzasıyla Türkçe ve Almanca olarak öğretmenler gününüzü kutladı” dedi.

Haberin Devamı

‘ATATÜRK BU GÖREVİ SİZE VERDİ’
Bakan, Türk öğretmenlerine hitaben yazdığı mesajında; “Sevgili öğretmenler, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün modern Türkiye’yi inşa etmek için önderlik vazifesi verdiği sizlerin öğretmenler gününü kutluyor, çalışmalarınızda başarılar dilerim” diye yazdı.
Düsseldorf Başkonsolosluğu Eğitim Ataşesi Hacer Özdoğan konuşmasında resepsiyona katılan, katılamayan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı. Resepsiyona katılan öğretmenler karşılıklı sohbetlerle fikir alışverişinde bulundu, okullarda yaşanan sorunların çözümü konusunda tecrübelerini paylaştı.

KRV Eğitim Bakanı Türk öğretmenleri kutladı

KRV Eğitim Bakanı Türk öğretmenleri kutladı

Haberin Devamı

Eğitim Ataşesi Hacer Özdoğan öğretmenleri salon girişinde karşıladı

BAKMADAN GEÇME!