Kraliyet çiftine müstehcen şarkı şoku!

Güncelleme Tarihi:

Kraliyet çiftine müstehcen şarkı şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 18:26

Prens William ve eşi düşes Kate, Himalayalar'daki Bhutan Krallığı'nı ziyaret etti. Çift ulusal spor okçuluk hakkında bilgi alırken yerel halk geleneksel olarak söyledikleri müstechen tezahüratı yaptı.

Haberin Devamı

Prens William ve eşi Kate Middleton, Hindistan'ın ardından Himalayalar'daki Bhutan Krallığı'nı ziyaret etti. Çift iki gün süren ziyaret sırasında Bhutan Kralı Jigme Khesar Namgyal Wangchuck ile Kraliçe Jetsun Pema ile biraraya geldi.

Bhutan'da yoğun bir ilgi ile karşılanan kraliyet üyeleri Bhutan'ın ulusal sporu okçuluk hakkında bilgi aldı ve atış denemesi yaptı. 

Atış denemesi yaparken seyircilerin yaptığı tezahürat ise çifti epey şaşırttı. Çünkü izleyicilerin hepbir ağızdan söylediği tezahüratta "Sen kelsin, burnun çok büyük, umarım özel yerlerin de bir o kadar büyüktür" gibi sözler vardı. Prens William ve Kate Middleton geleneksel olarak kadın seyircilerin erkek okçuların dikkatini dağıtmak için söylediği tezahuratın anlamını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi.

Haberin Devamı

Prens Williams ve eşi, ikili ilişkileri derinleştirmeyi amaçlayan 6 günlük Hindistan ziyaretinin ardından komşu ülke Bhutan'a geçmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!