Kısa, kısa

Güncelleme Tarihi:

Kısa, kısa
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 1999 00:00

Haberin Devamı

Penisli fil heykeli sonunda kurtuldu

New York'taki BM merkezinin önündeki ‘ereksiyon halindeki fil heykeli’ Genel Sekreter Kofi Anna ‘Tabiat öyle yaratmış, ben değiştiremem’ deyince kurtuldu. BM yetkilileri ‘Çocukları korkutur’ diyerek heykelin organının kesilmesini istiyorlardı. Bu arada, heykeltraşın da, kendine model olmak üzere hayvanat bahçesindeki bir fili uyuttuğu, verilen uyuşturucunun ereksiyona sebep olduğu ve böylece kalıp alındığı da ortaya çıktı.

Spermi kötüye kullanma davası

Amerikalı bir emlakçı, eski bayan arkadaşına karşı, ‘spermini kötüye kullanarak’ hamile kaldığı gerekçesiyle dava açtı. 36 yaşındaki Peter Wallis, Kellie Smith ile sadece doğum kontrol hapı kullanması koşuluyla birlikte olacakları konusunda önceden bir anlaşma yaptıklarını belirtti. New Mexico'da açılan davayla ilgili olarak, Smith, doğum kontrol hapı kullanmasına rağmen hamile kaldığını, iyi niyetini ve spermini kötüye kullandığını öne sürdü.

Kızdığı tuvaleti kurşuna dizdi

İndiana'da sarhoş bir adam, gittiği tuvaletin sifonu çok yavaş çalışınca sinirlendi ve silahını çekerek tuvaleti taradı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olayın sorumlusu 49 yaşındaki Raymond Cruz polise, ‘sifon adam gibi çalışmıyordu’ dedi. Cruz, silah kullanmak, çevreye zarar vermek ve polise direnmekle suçlanıyor.

Gazete hırsızı başkan çıktı

Frederica kasabasının polis şefi Ralph Holm, bir marketin önüne bırakılan gazeteleri kimin çaldığını belirlemeye çalışırken, ilginç bir sürprizle karşılaştı. Gazeteleri sabahın köründe çalanın kentin hem Belediye Başkanı hem de Emniyet Müdürü olan amiri İra Glanden olduğu meydana çıktı. Glanden, beş ayrı hırsızlık suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. Delaware eyaletindeki 860 nüfuslu kasabanın Belediye Başkanı Glanden, 2 bin dolar para cezası ve iki yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!