Kesik başı ormanda bulundu

Güncelleme Tarihi:

Kesik başı ormanda bulundu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2008 00:02

Ormana okul gezisi için giden çocuklar, gördükleri karşısında dondu kaldı.

Haberin Devamı

Ormanda dehşet

Okul gezisi şok içinde bitti. Çünkü İngiltere'nin Hastings kentinin yakınlarındaki Redgelend ormanına giden çocuklar, tam da neşe içinde oynamaya başladıkları sırada, kurumuş yaprakların altında kesik bir başla karşı karşıya kaldılar. Gördükleri karşısında donup kalan öğrencileri teskin etmek, onlara eşlik eden öğretmenleri için bile çok zor oldu.

Olay yerine gelen polis, başlattığı araştırma sonucuanda kesik başın kime ait olduğunu belirledi.

Henüz 19 yaşında olan Victoria Couchman'ın boğazı kesilerek öldürüldüğünü belirleyen polis, katili bulmak için harekete geçti. İpuçları ise polisi, Vctoria'nın babasına götürdü.

Eşinden boşanmış olan, birkaç yıl önce geçirdiği kalp rahatsızlığı yüzünden şirketini devretmiş olan ve büyük kızı Lauren ve torunuyla yaşayan Tony Couchman'ı gözlatına alan polis, cinayet sebebini bulmak için gözaltı süresini 48 saat daha uzattı.

Kızı Victoria'nın evlilikdışı bir çocuk dünyaya getirmesine çok kızdığı belirtilen Tony Couchman'ın komşuları ise, "Bütün bunlar inanılmaz. Bay Couchman son derece kibar, bir sinek bile öldüremez" dedi. Ancak polis aynı fikirde değil.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!