Kendimden çok yılanı düşündüm

Güncelleme Tarihi:

Kendimden çok yılanı düşündüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2014 11:02

Kendi ürettiği “yılan geçirmez” bir kostümü giyerek dev bir anakondaya kendisini yutturan doğa bilimci Paul Rosolie yaşadıklarını anlattı. Kendisinden çok yılanın sağlığı için endişe duyduğunu anlatan ROsolie yılanın hayatta olduğunu ve zarar görmediğini belirtti.

Haberin Devamı

Discovery Channel’ın “Eaten Alive” isimli programında yayınlanacak bölümde Rosolie özel bir kıyafet giyerek kendisini 9 metre uzunluğundaki anakonda yılanına yutturdu.

Kendimden çok yılanı düşündüm

Peru’daki Amazon ormanlarında çekilen bölüm için hazırlanan özel kıyafetin, yılanın uygulayacağı kuvvete ve mide asidine karşı dayanıklı olduğu, aynı zamanda 3 saatlik oksijen sağladığı ve Rosolie’nin dışarıyla iletişim kurmasına olanak sağlayan ekipmana ve kameralara sahip olduğu öğrenildi.

Kendimden çok yılanı düşündüm

Rosolie yılanın dikkatini çekmek için üzerine domuz kanı sürmüş. Yılanın içinden nasıl çıkarıldığı konusunda detay vermeyen Rosolie bu deneyde yılanın ve kendisinin zarar görmediği konusunda ısrar ediyor.
Kendimden çok yılanı düşündüm

7 Aralık’ta yayınlanacak olan programın tanıtım filmi tüm dünyada büyük ilgi gördü ancak hayvanseverler “reyting için” bir canlıya eziyet ettiğini söyledikleri Rosolie’yi eleştirdi.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!