Kayıp stajyeri ben öldürmedim

Güncelleme Tarihi:

Kayıp stajyeri ben öldürmedim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2001 02:00

ABD Temsilciler Meclisi üyesi Gary Condit, aylardır süren suskunluğunu bozarak bir medya atağı başlattı. Condit, 30 Nisan'dan bu yana kayıp olan genç stajyer Chandra Levy'yi öldürmediğini söyledi.

İstihbarat Komitesi üyesi olan ve karıştığı skandallar nedeniyle ‘seri zinacı’ olarak adlandırılan Gary Condit, kayıp stajyer kadın hakkında ve ilk kez ABC TV'ye konuştu.

Polise, genç kadın ile cinsel ilişkilerde bulunduğunu söyleyen Condit, TV kameralarının önünde ‘çok yakın bir ilişki içindeydik’ demekle yetindi. Condit, ardından da ‘34 yıllık evliyim. Mükemmel biri değilim, çok hatalar yaptım’ dedi. Condit, Levy'nin kaybolmasıyla ya da herhangi birinin stajyer kadına zarar vermek istemesiyle hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyledi ve ‘Chandra’yı ben öldürmedim' diye konuştu. Condit, dört kez sorgulandığını ve her seferinde açık ve net cevaplar verdiğini belirtti.

AŞIK DEĞİLDİM

Condit, Chandra'ya aşık olmadığını, stajyer kadının da kendisine aşık olduğunu söylemediğini ifade etti. Ancak, iddialara göre, Chandra kaybolduğunda Condit'ten hamileydi. Polis ve FBI'ın, şimdiye dek, Condit'in ilişkilerde bulunduğu 30 kadar kadını sorguladığı belirtiliyor.

Condit, California'nın 18. bölgesindeki seçmenlerine de birer mektup yolladı ve bazı dergilere de demeçler verdi. Condit, seçmenlerine, ‘her zaman olduğu gibi bana güvenmeye, sorunlarınızı bana getirmeye devam edin’ dedi. Condit'in, aletli seksten hoşlandığı ve evinde yapılan aramalarda bunun kanıtlarının ele geçirildiği ifade ediliyor. Eski bir sevgilisi de, Condit'in grup seks fantezileri yaşadığını kaydetmişti.

CONDİT KATİL

Haftalık bir gazete ise Levy Ailesi'nin yaptırdığı özel araştırmanın Chandra'yı Condit'in öldürdüğü yönünde sonuçlandığını ortaya attı. Buna göre, Chandra'nın ailesi özel dedektiflere 200 bin dolar verdi. Yapılan soruşturmanın, mevcut bütün delillerin Condit'e işaret ettiği öne sürüldü.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!