Katili ‘Gökyüzü’ ekibi yakaladı

Güncelleme Tarihi:

Katili ‘Gökyüzü’ ekibi yakaladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2017 11:29

Nürnberg’de iki hayat kadınını öldüren katil, polisin iki haftalık yoğun çalışması sonucu yakalandı. Katil, 21 yaşında aşçılık eğitimi alan Felix R. çıktı.

Haberin Devamı

ALMANYA’nın Nürnberg kentinde iki hafta önce peş peşe iki hayat kadını öldürüldü. Önce 44 yaşındaki Çinli, ardından da 22 yaşındaki Romen vatandaşı benzer yöntemlerle öldürünce polis seri katilin peşine düştü. Katil kurbanlarını önce kelepçeyle bağlayıp, ardından da öldürüyordu. Cinayet yerini terk ederken de yangın çıkarıyordu.

DNA’SINDAN BULUNDU

Nürnberg Emniyeti seri katili yakalamak için 30 kişilik ‘Gökyüzü’ adlı özel ekip kurdu. İki haftalık yoğun çalışmanın ardından cinayetlerin işlendiği yerde aynı kişiye ait DNA izine rastlayınca, zanlıyı yakalamak da kolay oldu. DNA incelemesi sonrasında 21 yaşındaki Felix R. adındaki şüpheli yakalandı. Felix R. hem polis hem de savcılık sorgusunda iki kadını öldürdüğünü itiraf etti. Aşçı olmak için meslek eğitimi yapan zanlının sorgusu sürüyor. Zanlının iki yıl öncesine kadar babasıyla yaşadığı, daha sonra da kimsesizlerin kaldığı sığınma yurduna yerleştiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!