Katil fahise: Beni idam edin

Güncelleme Tarihi:

Katil fahise: Beni idam edin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2001 00:00


Haberin Devamı

ABD'nin Florida Eyaleti'nde 6 müşterisini katletmekten idama mahkum eski bir fahişe, ‘‘Pişman değilim. Beni idam edin, yoksa yine öldürürüm’’ dedi.

Öldürmek istiyordum

1989'da kendisini otomobiline alan müşterilerini vurarak öldürmekten yargılanan ve suçlu bulunan 45 yaşındaki Aileen Wuornos önceki gün Ocala Star-Banner Gazetesi'ne şok itiraflarda bulundu: ‘‘Cinayetleri bilerek işledim. Kendimi savunmam söz konusu değil. Cinayetler öncesinde de her zaman birilerini öldürmek istiyordum. Düpedüz soydum, öldürdüm. Her şeyin arkasında müthiş bir nefret var. Pişmanlık duymuyorum.’’

Temyizden de vazgeçti:

Bir süre önce de Florida Yüksek Mahkemesi'ne temyiz başvurusundan vazgeçen Wuornos, 1992'deki yargılanması sırasındaki, şimdiki sözlerinin tersine faklı bir ifade vermişti. Wuornos, müşterilerinin kendisine saldırdığını, hayat boyu dehşet içinde yaşamalarına neden olduğunu iddia etmişti. Eski fahişe infazdan önce Tanrı'nın affını istediğinden itiraflarda bulunduğunu söyledi.

Hayatı dizi oldu

Hayatı televizyon dizisi olan Aileen Wuornos, 1989'da Florida otoyolunda 5 erkeğin otomobillerine binmiş, sonra da onları hem soymuş, hem öldürmüştü. Wuornos bir başkasını daha öldürdüğünü öne sürdü ve bundan da mahkum oldu. 7'nci bir cinayet daha ortaya atıldı, ancak bundan yargılanmadı. İnfazının tarihi henüz belirlenmeyen Aileen Wuornos için mahkeme, temyizden vazgeçmenin yasal olup olmadığını inceliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!