Katil 98 kurban 100 yaşında

Güncelleme Tarihi:

Katil 98 kurban 100 yaşında
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2009 14:00

ABD’nin Massachusetts eyaletinde jüri 98 yaşındaki bir kadını huzurevindeki odasını paylaştığı 100 yaşındaki arkadaşını boğarak öldürmekten suçlu buldu. Katil kadın oda arkadaşına çok fazla misafir gelmesinden şikayetçiydi.

Haberin Devamı

Jüri 98 yaşındaki Laura Lindquist'i huzurevindeki odasını paylaştığı 100 yaşındaki arkadaşı Elizabeth Barrow'u boğarak öldürmekten suçlu buldu.

 

Dartmouth polisi ilk olarak Barrow’un intihar ettiÄŸine inandı ancak daha sonra polis yapılan incelemede oda arkadaşı Laura Lundquist tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.      Â

                       Â

Hakim, Lundquist’in bölge hastanesinde akli dengesinin yerinde olup olmadığı ve yargılanıp yargılanamayacağını yönünde tetkiklerinin yapılmasını istedi.               Â

                  Â

Barrow'un oÄŸlu Scott, Lundquist'in olaydan önce Barrow'a çok fazla misafir gelmesi dolayısıyla sürekli ÅŸikayetçi olduÄŸunu ifade etti.              Â

 

Haberin Devamı

Kendisinin de huzurevi yetkililerine kadınların odalarını değiştirmeleri için talepte bulunduğunu ancak huzurevi yetkililerinin kendisini ikilinin iyi geçindiği yönünde ikna ettiğini belirtti.

 

Scott annesinin odayı terk etmek istemediğini çünkü rahmetli kocasıyla 65 yıl boyunca orada yaşadıklarını söylediğini ifade etti.

 

Barrow, 24 Eylül tarihinde yatağında kafasına plastik torba geçirilmiş olarak bulunduğunda bir yıl boyunca odasını Lundquist’le paylaşıyordu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!