‘Ivanka’yı Tom ile evlendirmek istedim’

Güncelleme Tarihi:

‘Ivanka’yı Tom ile evlendirmek istedim’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2018 00:05

ABD’de yayımlanan The New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ve damadı Jared Kushner ile son dönemde arasının açıldığını iddia etti.

Haberin Devamı

Trump’ın başarısız bir performans sergilediğini düşündüğü kızı ve damadından kamuoyu önünden uzak durmalarını istediği iddia edildi. Trump, kızı Ivanka’nın başkanlık politikalarının ‘yumuşak yüzü’ rolünü iyi bir şekilde üstlenemediği görüşünde.

‘JAVANKA’ GERİ PLANDA
Haberde yer alan bir diğer ilginç iddia ise Trump’ın, kızı Ivanka’nın Kushner ile değil Amerikan futbolu oyuncusu Tom Brady ile evlenmesini istediği yönünde. Kızının Brady yerine Kushner ile evlenmesi konusunda “Brady olmayınca bunu aldık” ifadesini kullandığı aktarılan Trump’ın sık sık Kushner’den memnun olmadığını ‘şaka yollu’ dile getirdiği ifade edildi. ABD’de ‘Javanka’ olarak isimlendirilen Trump-Kushner çifti, Trump’ın başkanlığının ilk dönemlerinin aksine son dönemde kamuoyu önünde daha az görülüyor. Ivanka Trump, kısa süre önce kendi adını taşıyan giyim ve ayakkabı tasarım şirketini kapatma kararı almıştı. Bu karar, genç kadının daha çok Beyaz Saray’daki görevine odaklanmak istediği şeklinde yorumlanmıştı.

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!