İşte merak edilen bebek

Güncelleme Tarihi:

İşte merak edilen bebek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2006 14:30

Brad Pitt ile Angelina Jolie kızları Shiloh'un ilk fotoğraflarının yayın haklarını 4 milyon sterline (12 milyon YTL) bir magazin dergisi ile uluslararası bir ajansa sattı.

Haberin Devamı

Magazin dergisi People'ın Angelina Jolie ve Brad Pitt'in yeni doğan bebekleri Shiloh'un fotoğraflarına 4,1 milyon dolar ödediği bildirildi.

New York Post gazetesinin magazin sayfası Page Six'in haberine göre, ünlü çiftin dağıtım hakkını verdiği Getty fotoğraf ajansıyla magazin dergisinin anlaşmaya vardığı ve fotoğrafların gelirinin adı açıklanmayan bir hayır kurumuna verileceği belirtildi.

Bu arada, ilk fotoğrafların yayın hakkını alan magazin dergilerinden Hello da bazı internet sayfalarının ünlü çiftin bebeğinin fotoğraflarını yayımlaması üzerine harekete geçti.

Türkiye'de de yayımlanan dergi yöneticileri, internet sitelerinin sızdırılan fotoğrafı kaldırmaları için dava açarken, fotoğrafın tümüyle yasadışı yollardan ele geçirildiğini belirttiler.

Haberin Devamı

Ünlü çiftin bebeğine ait fotoğrafın, ilk olarak bugün Amerikan dedikodu bloglarında yayımlandığı kaydedildi.

Bebeğe ait fotoğraflar, ilk olarak yarın Hello dergisi, cuma günü de People dergisi tarafından yayımlanacak.

Hollywood yıldızları Angelina Jolie ve Brad Pitt, daha önce yaptıkları açıklamada, yeni doğan kızlarının fotoğraflarını Afrikalı çocuklara yardım amacıyla satmaya karar verdiklerini söylemişti.

Jolie ve Pitt, ortak yazılı açıklamalarında, fotoğraflardan elde edilecek gelirin, Afrika'da yeni doğan bebeklerin yaşamlarının korunmasına katkı sağlaması ümidinde olduklarını belirtmişti.

30 yaşındaki Oscar ödüllü Jolie, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliğinin iyi niyet elçisi olarak çalışıyor. Jolie ile 42 yaşındaki Pitt'in, evlatlık aldıkları 4 yaşındaki Maddox ile 15 aylık Zahara adlı iki çocuğu daha bulunuyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!