'IŞİD militanları maaşlarını seksi iç çamaşırları ve cinsel gücü artıran haplara yatırıyor'

Güncelleme Tarihi:

IŞİD militanları maaşlarını seksi iç çamaşırları ve cinsel gücü artıran haplara yatırıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2015 01:23

Kan donduran infazlarını sürdüren IŞİD, Irak'ın El Bağdadi kasabasında 45 kişiyi yakarak öldürdü. Öte yandan terör örgütü militanlarının eşlerini ve kaçırdıkları kadınları seksi iç çamaşırları giydirerek 'anormal' fantezilere zorladığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Terör örgütü IŞİD'in kan donduran infazlarına bir yenisi daha eklendi. IŞİD, Irak’ın kuzey kasabası El Bağdadi’de 45 kişiyi yakarak öldürdü.

BBC'nin haberine göre; infaz edilen kişilerin kimliği ve öldürülme nedenleri bilinmiyor.

Yerel polis yetkilisine dayandırılan haberde, yakılan kişilerden bazılarının güvenlik güçlerine mensup olduğu belirtildi.

Aylardır kuşatma altındaki El Bağdadi kasabası geçen perşembe IŞİD’in eline geçmişti.

CİNSEL FANTEZİLERE ZORLUYORLAR
'Raqqa is Being Slaughtered Silently' (Raqqa Sessiz Sedasız Katlediliyor) adlı bir sivil toplum kuruluşu tarafından yayımlanan bir rapor ise Rakka'daki IŞİD militanlarının 'sapkın cinsel dürtülerini' su yüzüne çıkardı.

Hekimler ve hastanelerle yapılan görüşmelerin yer aldığı rapora göre; radikal dinci olduklarını söylemelerine rağmen IŞİD militanları, aylık gelirlerinin büyük kısmıyla eşleri ya da kaçırdıkları yüzlerce genç kadın için 'tuhaf' iç çamaşırları alıyor.

Raporda, cinsel performanslarını artırmak için ilaç kullandığı belirtilen IŞİD üyelerinin kadınlara yaklaşımlarından da bahsediliyor. Büyük kısmı cinsel açlık yaşayan teröristlerin, kadınları anormal cinsel fantezilere zorladığı öne sürüldü.

IŞİD militanları maaşlarını seksi iç çamaşırları ve cinsel gücü artıran haplara yatırıyor

Haberin Devamı

IŞİD'DEN KAÇANLAR PUSULALARI SIZDIRDI
Öte yandan bir dönem aynı saflarda savaşıp IŞİD'den kaçan militanlar, örgütün üst düzey komutanları tarafından verilen emirlerin yazılı olduğu iddia edilen pusulaları sosyal medyadan sızdırdı.

Daily Mail'de yer alan habere göre; evraklarda IŞİD üyelerinden Suriye ve Irak'taki kuşatma altındaki köylerde canlı bomba eylemleri yapmaları ve hatta Fransa'nın başkenti Paris'te hiciv dergisi Charlie Hebdo'ya düzenlen saldırıyı üstlenmeleri isteniyor.

IŞİD militanları maaşlarını seksi iç çamaşırları ve cinsel gücü artıran haplara yatırıyor

Yukarıdaki mektupta, Faruk el-Cazravi adlı bir IŞİD üyesine Deyrizor'daki medya ofisiyle iletişime geçip derhal Paris'teki Charlie Hebdo saldırısını üstlenmesi emrediliyor.

Pusulalarda gönderildiği bölgeyi ve işleri notlardaki bilgileri iletmek ve onlara göre davranmak olan IŞİD'in kurye ve militan ağına teslim edildiğini gösteren mor bir damga basılmış.

Henüz teyit edilmese de söz konusu mektuplar, IŞİD'in Suriye'deki El Kaide'ye bağlı düşmanı El Nusra Cephesi'ni temsil ettiğini öne süren Twitter hesaplarından paylaşıldı. Vocativ.com haber sitesine göre; notlar, IŞİD'den kaçan militanlar tarafından verildiği açıklamasıyla Twitter'dan yayınlandı.

IŞİD'in kalesi niteliğindeki Suriye şehri Deyrizor'da El Nusra saflarında savaşan söz konusu militanların, vahşice eylemlere imza atan IŞİD'in iç işleyişiyle ilgili gizli bilgileri ortaya çıkarmaya kararlı oldukları iddia edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!