İngiltere’de düğün alarmı

Güncelleme Tarihi:

İngiltere’de düğün  alarmı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 01:30

PRENS Harry (33), bugün Amerikalı aktris Meghan Markle (36) ile dünya evine giriyor. İngiltere günlerdir bu düğünle çalkalanırken kutlama için Windsor alarma geçti.

Haberin Devamı

KUŞ UÇURTULMUYOR
Düğün için 100 bin kadar meraklının bölgeye akın edeceği bu nedenle Windsor’da 30 milyon Sterlin (180 milyon TL) tutacak güvenlik önlemleri alındığı bildiriliyor. Buna göre yeni evli çift St.George Kilisesi’nden Windsor Kalesi’ne kadar olan 4 km’lik bir yolda kalabalığı selamlayacak. Bu bölgede kritik noktalara keskin nişancılar yerleştirildiği, polise ‘vur’ yetkisi verildiği, önemli noktalara bariyerler konduğu belirtiliyor. Düğün günü tren istasyonlarında alarm verilecek, araçlar ve ziyaretçiler aranacak. Ayrıca drone’lara izin verilmeyecek.

PRENS CHARLES EŞLİK EDECEK
Öte yandan, Meghan Markle’a kilisedeki törende mihraba yürürken Meksika’da yaşayan babası Thomas Markle eşlik edecekti. Ancak baba Markle’ın Meksika’da çektirdiği fotoğraflarını paparaziye sattığının ortaya çıkması üzerine düğüne katılmayacağı öne sürülmüş, daha sonra sağlık sorunları nedeniyle düğüne katılamayacağı açıklanmıştı. Müstakbel gelinine kilisede damadın babası Prens Charles eşlik edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!