İngiltere’de kadınlar dövüş kulübü kurmuş

Güncelleme Tarihi:

İngiltere’de kadınlar dövüş kulübü kurmuş
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2014 14:02

İngiltere’de kadınların nakit para için birbirleriyle ölesiye dövüştüğü yeraltı kulüpleri olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

İngiliz Sun gazetesi konuyla ilgili özel haberinde her yaştan onlarca kadının sadece 120 ila 150 sterlin (430 TL-540 TL arası) ücret karşılığında ülkenin dört bir yanında kurulan dövüş kulüplerinde birbirini öldüresiye dövdüğünü bildirdi.

İngiltere’de kadınlar dövüş kulübü kurmuş

Gazeteye yaptığı açıklamada şimdiye dek 30 adet 12 dakikalık dövüşe katıldığını ve hiç kaybetmediğini söyleyen 31 yaşındaki kuaför Sarah Griffiths, “Bu maçlar asla beraberlikle bitmiyor. Birinin mutlaka nakavt olması gerekiyor. Bazı insanlar bunun bir şaka olduğunu, bu dövüşlerde kadınların seksi bir şekilde yastık savaşı yaparmış gibi hareket ettiğini düşünüyor. Ancak bu büyük bir hata çünkü bu dövüşler tamamen gerçek ve oldukça da vahşi” dedi.

Haberin Devamı

Kadınlardan biri pes edene dek hakemlerin asla dövüşü durdurmadığını ve bu nedenle zaman zaman ciddi yaralanmaların yaşandığını söyleyen Griffiths, arkadaşlarının burunlarının ve kaburga kemiklerinin kırıldığına birçok kez şahit olduğunu belirtti.

İnternetteki özel ilanlara cevap veren kadınlar arasında düzenlenen bu dövüşlerin nerede gerçekleşeceğine dövüşten sadece birkaç saat önce karar verildiği belirtilirken, telefonla mekana davet edilen ‘dövüşseverlerden’ kişi başı 10 sterlin (Yaklaşık 36 TL) ücret alındığı da açıklandı.

İngiltere’de kadınlar dövüş kulübü kurmuş

Kadın dövüşlerinin 1700’lü yıllarda İngiltere’de çok popüler bir eğlence olduğunu belirten İngiliz basını, bugün tüm ülkede düzenli olarak kuralsız dövüşlere katılan yaklaşık 100 kadın ve erkek dövüşçü olduğuna inanıldığını açıkladı.

İngiltere’de kadınlar dövüş kulübü kurmuş

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!