İmparatorluk kanalında çıplak turist

Güncelleme Tarihi:

İmparatorluk kanalında çıplak turist
Oluşturulma Tarihi: Ekim 08, 2008 00:22

Japonya'nın başkenti Tokyo'da imparatorluk sarayının etrafındaki su kanalında yüzen bir çıplak turist gözaltına alınana kadar polisi uğraştırdı.

Kameralar tarafından görüntülenen çıplak ve kel turist, polis kendisini gözaltına alana kadar kanalda yüzdü, sarayın duvarına tırmandı, polise taş ve su attı.

Bir ara kanaldan çıkan turist, polisi taş ve eline geçirdiği bir plastik sopayla da kovaladı. Daha sonra yeniden kanala atlayan turist bu kez diğer tarafa yüzerek sarayın 8 metre yüksekliğindeki duvarına tırmanmayı başardı.

Çılgın turist, yaklaşık 1,5 saat süren kovalamacadan sonra 2 polis tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Civarda bulunanların da bir film gibi izlediği ve cep telefonlarıyla görüntülediği turistin amacını ise polis henüz anlamış değil.

Polis, 40 yaşlarında olduğu tahmin edilen turistin amacının açık olmadığını belirtirken, medyada yer alan haberlerde bu kişinin çantasını kanala düşürdüğü için suya girdiği öne sürülüyor.

İlk başta İspanyol olduğunu, daha sonra İspanya'da yaşayan bir İngiliz olduğunu iddia eden turistin akli durumunun yerinde olup olmadığına bakan polisin, çılgın turisti sonra serbest bıraktığı bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!