İltifatlar, hediyeler ve evlilik umutları

Güncelleme Tarihi:

İltifatlar, hediyeler ve evlilik umutları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Monica raporda Başkan'la ilişkilerinin sadece seks oyunlarıyla sınırlı kalmadığını, aralarında duygusal bir bağ bulunduğunu da ifade ediyor.

Rapora göre, Monica Başkan'a ‘yakışıklım’ (handsome) diyordu. Başkan ise Monica'yı ‘Tatlım’ (sweety) veya ‘Bebek’ (baby) diye çağırıyordu.

Clinton ile Lewinsky'nin ilişkileri boyunca birbirlerine 48 hediye verdikleri kaydedilen raporda, bunların çoğunluğunu kitap ve kravatların oluşturduğu ifade edildi. Lewinsky'nin Başkan'a aralarında 6 kravat, bir güneş gözlüğü ve çok sayıda kitabın da bulunduğu 30'dan fazla hediye verdiği belirtilirken, Clinton'ın da Lewinsky'ye aralarında 2 broş, küçük bir heykelcik ve bir şiir kitabının da bulunduğu 18 hediye verdiği kaydedildi.

Raporda, Lewinsky'nin arkadaşı Neysa Erbland'a, Clinton'ın başkanlığı bittikten sonra Hillary'den boşanıp kendisiyle evlenebileceğini ima ettiğini anlattığı da yer alıyor. Buna göre Başkan, Monica'ya ‘‘Başkanlık sürem bittikten sonra evli kalır mıyım bilmiyorum. Dört yıl içinde neler olacağı bilinmez’’ diyor. Monica'nın bu sözlerden Clinton'ın karısı olabileceği umudunu çıkardığı belirtiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!