İdrarla imza atan sapık yüzünden mahkemelik oldular

Güncelleme Tarihi:

İdrarla imza atan sapık yüzünden mahkemelik oldular
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 1998 00:00

Haberin Devamı

New York'a indikten sonra ünlü Waldorf Astoria oteline yerleşen New Jersey'li bir kadın, başına gelenlerden sonra oteli mahkemeye verdi.

Elizabeth Jaffe adlı moda danışmanının şanssızlığı daha New York'a indiği akşam başladı. Sakin bir gece geçirmeyi umarak yatağa giren Bayan Jaffe, gece saat 03.00'te kapısının tekmelenmesiyle yerinden sıçradı. Emniyet zincirini takarak açtığı kapının arkasında çırılçıplak bir adam duruyor ve içeri gireceğini söylüyordu.

Dehşet içinde kapıyı kapayan moda danışmanı, derhal otel yönetimine telefon etti. Gelen güvenlik görevlileri, kimliği belirlenemeyen adamın kaçmış olduğunu, ancak kaçmadan önce bayan Jaffe'nin kapısına idrarıyla imzasını attığını saptadılar.

Olaydan büyük üzüntü duyduğunu ifade eden otel yönetimi, özür dilemek için Bayan Jaffe'nin odasına bir sepet meyve ile peynir ve şarap yolladı.

Ancak peyniri yiyip şarabı içen Bayan Jaffe bu kez de şiddetli gıda zehirlenmesi belirtileri göstererek hastahaneye kaldırıldı.

‘‘Artık bu kadarı da fazla’’ diyen Jaffe'nin derhal avukatını arayarak Waldorf Astoria oteli aleyhinde dava açtığı ve 6.5 milyon dolar tazminat talebinde bulunduğu öğrenildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!