Hürriyet'in başlığına ne dedi

Güncelleme Tarihi:

Hürriyetin başlığına ne dedi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Papandreu, ‘‘Hürriyet Gazetesi'nin sizi ‘‘Bravo Yorgo’’ diye alkışmasına ne diyorsunuz?’’ sorusuna şu yanıtı verdi: ''Eleştirilmeye de, övülmeye de açığım. Ama benim için önemli olan bu büyük başlıklar altında yatan gerçeklerdir. Eğer basit gerçekleri dile getirdiğimi söylüyorlarsa o zaman iyi.. Art niyetli bir başlıksa o zaman kötü. Bunu zaman içinde anlayacağız. Ama bence herşeyden önce, Türkiye'den hükümet ya da basından gelen olumlu ya da olumsuz bir tepki karşısında panik olmamalıyız. Bunu aşmalıyız. Neden paniğe kapılıyoruz?

Türkiye ve Yunanistan terörü görüştü

TÜRK-Yunan görüşmelerinin Atina'da yapılan ikinci turu, terör, örgütlü suç, uyuşturucu kaçakçılığı ve yasadışı göç konularını ele alan komite toplantısı ile sona erdi.

Yunanistan Hükümet Sözcü Vekili Nikos Athanasakis, dün yapılan son toplantının, önceki gün gerçekleştirilen kültür ve bölgesel işbirliği komiteleri toplantıları gibi olumlu bir havada yapıldığını söyledi. Athanasakis, görüşmelerle ilgili geniş açıklamanın Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılacağını açıkladı.

Görüşmelerin dünkü bölümünde, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Faruk Loloğlu Türk heyetinin, Dışişleri Bakanlığı Siyasi Direktörü Anastasios Skopelitis ise Yunan heyetinin başkanlığını yaptılar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!