Hollywood’un yakışıklısı Türk kızlarını övdü

Güncelleme Tarihi:

Hollywood’un yakışıklısı Türk kızlarını övdü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2009 14:29

Hollywood’un en aranan isimlerinden yakışıklı aktör Bradley Cooper, The Hangover-Felekten Bir Gece filminin Londra prömiyerinde Türk kızlarını övdü.

Haberin Devamı

Hollywood'un yeni yakışıklısı Bradley Cooper

Sex and The City, Nip/Tuck , Wedding Crashers, Yes Man, He’s Just Not That Into You gibi dizi ve filmlerde canlandırdığı özgüvenli erkek karakteriyle hayran kitlesini her geçen gün artıran aktör, Londra’da düzenlenen galada  ‘Türkiye’ye giden çok arkadaşım var. Gerçekten güzel bir ülkeymiş. Merak ediyorum. Şimdiye kadar gidecek fırsatım olmadı. Ama, Türk kızlarının çok güzel olduğunu söylüyorlar. Giden arkadaşlarım kızların güzelliğini öve öve bitiremedi’ dedi.

Aşk defteri hayli kabarık olan üç yıl önce yıldırım hızıyla evlenip, yine aynı hızla boşanan Bradley Cooper’in Cameron Diaz ve Jennifer Aniston ile de ilişkisi olmuştu.  İki yıl önce Jennifer Aniston ile birlikte olan Bradley Cooper, geçtiğimiz ay Aniston’un son filmi Management’in partisinde, güzel yıldızla tekrar yakınlaşmıştı. İkili yeniden ilişkiye başladıkları konusunda herhangi bir açıklama yapmasa da, hayranları Cooper’ı Aniston’a çok yakıştırdı.

Haberin Devamı

2009’un en komik filmi

Yönetmenliğini Eski Dostlar, Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen gibi unutulmaz komedi filmlerinin yönetmenliğini yapan, Borat filminin senaristlerinden olan Todd Phillips’in yaptığı The Hangover-Felekten Bir Gece, yine güldürüyor.

Dört kafadarın evlenecek yakın arkadaşları için Las Vegas’a gidip, bekarlığa veda partisi vermesiyle başlayan filmde, Las Vegas’ın birbirinden ilginç yüzleri de anlatılıyor. Parti sabahı kaldıkları otelde uyanıp, bir gece öncesine dair hiçbir şey hatırlamayan arkadaşların serüveni ise asıl o an başlıyor. Hürriyet’e konuşan Todd Philipps, ‘ Bu film daha önce Hollywood’da yapılan evlilik filmlerinden çok farklı’ derken,  filmin başarısının haklı olduğunu da söyledi. ‘ Senaryonun üzerinde satır satır durduk. Sadece erkeklerin merakla izleyecekleri bir erkek filmi değil, kadınların da güleceği bir durum komedisi yapmak istedik’ açıklamasını yaptı.

Sadece 2009’un değil, kimi sinema kritiklerince son yılların en komik filmi olarak işaret edilen Felekten Bir Gece, Amerika’da vizyona girdiği hafta sonu 50 milyon dolara yaklaşan açılışla  gişe rekoru kırdı. Filmin tüm dünyada gösterime girmesiyle, Sen and The City filminin yakaladığı gişe rekorunu da geçmesi bekleniyor.

Türkiye’de 10 Temmuz’da vizyona girecek filmin Bradley Cooper dışındaki diğer isimleri Heather Graham, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Mike Tyson. Çalkantılı hayatıyla gündemden düşmeyen Eski Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu Mike Tyson, şimdi de oyunculuğuyla konuşulacak. Felekten Bir Gece filminde kendini oynayan Mike Tyson, oyunculuğu çok sevmiş.

Haberin Devamı

Yunan aktörden kardeşlik çağrısı

Yılın en komik filmlerinden biri olarak gösterilen ‘ Hangover-Felekten Bir Gece’ filminin Londra galasında, Hollywood’un parlayan yeni yıldızı Yunan asıllı komedyen Zach Galifianakis de Türkiye’ye kardeşlik çağrısında bulundu. ‘ Biz birbirine çok yakın iki ülkeyiz’ diyen Yunan asıllı aktör, politikanın bazen olayları yanlş yönlendirdiğini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!