Hollande hastanedeki Trierwieler'i bir kez bile ziyaret etmedi

Güncelleme Tarihi:

Hollande hastanedeki Trierwieleri bir kez bile ziyaret etmedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2014 14:39

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın kaçamak yaptığı fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından, yalnızca Fransa’yı değil, bütün dünyayı sallayan aşk skandalı tam bir drama dönüşüyor. Hollande’ın aktris Julie Gayet ile aldattığı first lady Valerie Trierweiler sinir krizi geçirerek hastaneye kaldırılırken, Hollande bir haftadır hastanede yatan sevgilisini bir kez bile ziyaret etmedi.

Haberin Devamı

Hollande-Gayet aşkının ortaya çıkmasının ardından gözler bir haftadır hastanede yatan Valerie Trierweiler’in sağlık durumuna çevrildi.

Le Point dergisi ve Europe 1 radyosunun haberine göre, Trierweiler, Closer Dergisi’nde çıkan haberin ardından Perşembe gecesi, Hollande’ın odasına ‘hışımla girerek’ açıklama istedi. Hollande genç aktris ile ilişkisi olduğunu hiçbir şeyi reddetmeden ‘son derece soğuk bir ifadeyle’ kabul edince deliye döndü.

Sinir krizi geçiren Trierweiler, Hollande’ın genel sekreteri Pierre-Rene Lemas’a, Hollande’ın kendisini bütün Fransa’nın önünde küçük düşürdüğünü haykırarak, şoföründen kendisini çiftin Elysee yakınlarındaki apartman dairesine götürmesini istedi. Sinir krizi geçiren first lady, apartmanında aşırı dozda sakinleştirici alarak uykuya daldı. Ancak güvenlik görevlileri Trierweiler’in durumunun iyi olmadığını Hollande’a haber verince, Elysee’nin doktorları, acil olarak hastaneye kaldırılmasını önerdi. Trierweiler, Cuma günü hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

İNTİHAR MI, AŞIRI DOZ MU?
Trierweiler’in intihara teşebbüs etmiş olabileceği iddialarını da değerlendiren Le Point, “Şimdilik belki de biraz fazla dozda hap almış demek daha doğru olur” yorumu yaptı. Trierweiler’in yakınları ile Europe 1 Radyosu ise Hollande’ın bir kez bile eski hayat arkadaşını hastanede ziyaret etmediğini duyurdu.

Yakın bir arkadaşı Trierweiler’in psikolojik durumunun ciddiyetini “Midesine hızlı tren çarpmış gibi” diye tanımlıyor. Le Point ise, “Ciddi seviyede ağır sinir krizi” diye aktarıyor. Trierweiler’in biyografisini yazan Nadia Le Brun ise, “Bu tepkisi çok normal, son derece hassas bir kişilik” yorumunu yaptı.

FRANSIZLAR DALGA GEÇİYOR
Trierweiler’in dramına rağmen, Fransızlar Cumhurbaşkanları’nın gece, kafasında motosiklet kaskı ile, gizli gizli sevgilisine gidişinin fotoğraflarıyla dalga geçmeye devam ediyor.

Araba kiralama firması ‘Sixt’, Le Figaro gazetesinin politika sayfasına, tam sayfa ilan vererek, “Sayın Cumhurbaşkanı, bir dahaki sefere, motosiklet kaskı kullanmaktan kaçının, Sixt, günde 22 Euro’ya, camları siyah, içeriyi göstermeyen arabalar da kiralıyor” ifadesini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!