Hollande-Gayet aşkı devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Hollande-Gayet aşkı devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2014 01:44

Hakkındaki aşk dedikoduları dünya medyasının birinci sayfasından duyurulan Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande’ın, oyuncu Julie Gayet ile bir skandalla ortaya çıkan ilişkisinin sürdüğü ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Normadiya çıkarmasının 70’inci yıldönümü törenlerinde dünya liderlerini bekar ağırlayan François Hollande’ın aşk hayatına ilişkin sular durulmuyor. Eski sevgilisi ve dört çocuğunun annesi Segolene Royal’in kabineye girmesinin ardından Royal ile yeniden barıştıkları söylenen Hollande’ın, geçtiğimiz ay da olaylı bir şekilde ayrıldığı Valerie Tirerweiler ile yeniden görüşmeye, bazı akşamlarını Trierweiler’in evinde geçirmeye başlandığı dedikoduları yayıldı.

Son olarak, Hollande’ın oyuncu Julie Gayet ile gizli ilişkisini ortaya çıkaran magazin dergisi Closer, çifti yine kapak yaparak, mayıs ayından bu yana ayrıldığı söylenen çiftin hala birbirlerini görmeye devam ettiklerini yazdı.

Hollande-Gayet aşkı devam ediyor

Haberin Devamı

Closer, Hollande ve Gayet’e yakın kaynaklara dayandırdığı haberinde, “Aralarındaki tutku bitmekten çok uzak. Tam tersine. Hala görüşmeye devam ediyorlar. Ama eskisi gibi dikkatsiz buluşmalar bitti. Son derece geniş güvenlik önleleriiyle gözlerden uzak buluşuyorlar” diye yazdı.

Closer, Hollande’ın bir arkadaşının evinde, bir saat önceden güvenlik önlemleri alınarak ve escort arabalarıyla korunarak Gayet ile buluştuğunu yazdı.

BAKMADAN GEÇME!