Hoffenheim’la Hertha Berlin veda etti

Güncelleme Tarihi:

Hoffenheim’la Hertha Berlin veda etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 13:18

Avurupa Ligi C Grubu’nda mücadele eden Hoffenheim ile J Grubu’nda mücadele eden Hertha Berlin, 5. maçlarında lige veda etti.

Haberin Devamı

İSPANYA temsilcisi Atletico Bilbao ile oynadığı maçta iki kez öne geçen Hertha, üstünlüğünü koruyamadı. Atletico Bilbao iki penaltı atışından bulduğu gollerle beraberliği yakaladı. Ardından 82. dakikada galibiyet golünü buldu. Maçı 3-2 kaybeden Hertha dört puanda kaldı. Son maçını Östersunds FK ile Berlin’de oynayacak olan Hertha Berlin, bu karşılaşmadan galip gelse bile bir üst tura çıkamayacak.

Hoffenheim’la Hertha Berlin veda etti

Hoffenheim ise deplasmanda Braga’yla karşılaştı. Kerem Demirbay’ın 90 dakika forma giydiği maçı 3-1 kaybeden Hoffenheim, dört puanla grupta son sıraya düştü. Medipol Başakşehir ile aynı grupta bulunan Hoffenheim da bir üst tura çıkma şansını kaybederken, son maçını Razgrad ile kendi sahasında oynayacak.

Haberin Devamı

SON MAÇLAR 7 ARALIK’TA
Almanların diğer temsilcisi Köln ise sürpriz bir sonuçla İngiliz ekibi Arsenal’ı 1-0 yendi. Sahasında yıldız futbolcularından yoksun Arsenal’ı konuk eden Köln, 62. dakikada attığı penaltı golüyle üç puanı kaparak grupta ikinci sıraya yükseldi. Köln, son maçını altı puanla üçüncü sırada bulunan Zvezda ile deplasmanda onayacak. Köln'ün bir üst tura çıkması için bir puan alması yeterli. Avrupa Ligi’nde gruptaki son maçlar 7 Aralık perşembe akşamı oynanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!