Hitler ikizleri

Güncelleme Tarihi:

Hitler ikizleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2005 15:37

ABD’nin California Eyaleti’nde yaşayan 13 yaşındaki ikiz kızlar Lamb ve Lynx, nefret saçan şarkılarıyla beyaz ırkçıların gözdesi haline geliyor.

LAMB ve Lynx adlı ikizler, tüm yeteneklerini beyaz ırkçı mesajların yayılması için kullanıyorlar.

ABC TV’nin haberine göre, Lynx, ‘Beyaz olmaktan gurur duyuyoruz. Irkımızı korumak ve beyaz kalmak istiyoruz. Karışmak istemiyoruz’ diyor.

İkili, beyaz ırkçılığı anneleri April’den öğrenmiş. April’in babası ise sığır yetiştiriyor ve hayvanlarına vurduğu mühür bir ‘gamalı haç’.

İkizler bir şarkılarını, Adolf Hitler’in sağ kolu olan Rudolf Hess’e adamışlar. Kızların annesi April, ikizleri doğduklarından beri eğittiğini söyleyerek, ‘Her anne ve baba gibi ben de doğru bildiğimi çocuklarıma öğretiyorum’ diye konuştu.

Lamb ve Lynx, beyaz ırkçı çevrelerin aranan isimleri haline geldiler. Bir dönem Ku-Klux-Klan’ın başında bulunan ve başkan adayı bile olan David Duke, kalabalıkları çekmek için ikizlerden yararlanıyor. Siyahların kuruluşu NAACP’den Ted Shaw, ‘Bu iki çocuğun bu tür bir pisliğe alet edilmesi yüreğimi parçalıyor’ dedi. Katrina kasırgasından sonra, Lamb ve Lynx de yardım elini ‘sadece’ beyazlara uzatmak istediler. İkizlerin yardımları beyaz ırkçılar tarafından çeşitli propoganda broşürleriyle birlikte dağıtıldı. Ancak, yardım malzemesini alan sadece birkaç kişi oldu.

İşte şarkı sözleri

Beyaz Adam Uyan

Özgürlük sadece kara derililer için varsa. Yalanlar ve propagandalar kazanmanıza hiç izin vermiyorsa. Tarihinizin sembollerine böyle saygısızca el konulmuşsa ve ülke nimetlerinden vergiler hariç mahrumsanız. Beyaz adam uyan. Daha ne kadar dayanacaksın. Bu korkuyu nefrete çevir, beyaz adam uyan.

Zafer Günü

Haydi otur ve dinle ne diyeceğimi. Yakında büyük savaş başlıyor, kanlı fakat kutsal bir gün olacak. Bu temizlikten sonra halkımız özgür olacak, mavi gökler altında şarkı söyleyecek, herkes güneşi görecek...

Gururlu beyaz bir adamın yaşaması için zaman çok zor. Bu dünyanın verecek hiç yaşamı yokmuş gibi görünse de, zaman çok geçmeden değişecek. Bu böyle yürümez, bu böyle gitmez. Ve o neşeli yaz gününde zafer şarkımızı söyleyeceğiz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!