Hırsızlık yapan çalışanı diri diri gömdüler

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlık yapan çalışanı diri diri gömdüler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2009 16:43

Ukrayna'nın Nikolayevsk bölgesinde iki kardeşin, küçük hırsızlıklar yaptığını iddia ettikleri çalışanını diri diri gömdüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Rusya'nın saygın internet haber portallarından "Newsru"da çıkan haberde, polisin gözaltına aldığı iki kardeşin, küçük hırsızlıklar yaptığını ileri sürdükleri işçiyi önce feci şekilde dövdüğü, ardından da diri diri toprağa gömdüğü kaydedildi.

Haberde, canlı gömülen işçinin cesedinin ertesi gün köylüler tarafından bulunması üzerine harekete geçen polisin iki kardeÅŸi çok kısa sürede ele geçirdiÄŸi belirtilerek, yapılan soruÅŸturmada kurbanın, gözaltına alınan kardeÅŸlerden birinin yanında 2008 yılında işçi olarak çalıştığının ortaya çıktığı kaydedildi.Â

Öldürülen işçiye çalışmasının karşılığında yemek ve elbise verildiğini ve kalacak yer sağlandığını belirten polis, ancak bu işçinin paraya ihtiyacı bulunduğu ve bu yüzden bazen küçük çapta hırsızlıklar yaptığını, bunu tespit eden zanlıların onu feci şekilde dövdükten sonra 3 kilometre uzaklıktaki bir çukura attığını, özür dilemesine ve yalvarmasına rağmen işçinin üzerini toprakla örttüğünü bildirdi.

RUSYA-UKRAYNA SINIRI GEÇMEK İSTEYEN BİR KİŞİ VURULDU

Bu arada, Rusya-ukrayna sınırını yasa dışı şekilde geçmeye çalışan bir Ukrayna vatandaşının, Rus iç istihbarat servisi FSB'nin görevlisi tarafından vurularak öldürüldüğü bildirildi.

Haberin Devamı

Rus yetkililer, otomobille sınırı geçen kişi için önce havaya uyarı ateşi açıldığını, ancak araç durmayınca açılan ateş sonucu bu kişinin boynundan aldığı kurşun yarası sonucunda hayatını kaybettiğini açıkladı.

Polis, öldürülen kişinin Rusya'ya yasadışı yollardan tekne parçaları sokmaya çalıştığını kaydetti.

Ukrayna-Rusya sınırında yasadışı geçişlerle ilgili sorunlar özellikle son dönemlerde artarken, geçen yıl nisan ayında bir Rus vatandaşı, yasadışı şekilde sınırı geçmeye çalıştığı gerekçesiyle Ukrayna güvenlik güçleri tarafından öldürülmüştü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!