Hillary'nin foyası ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hillarynin foyası ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 1999 00:00

Haberin Devamı

Eşi ile Arkansas ve Orta Amerika gezilerine ‘‘bel ağrıları’’ nedeniyle katılmayan Hillary Clinton, Afrika çöllerinde deve koşturdu.

Bayan Clinton ve kızı Chelsea'nin Afrika gezisini izleyen basın mensuplarına göre, ABD Başkanı'nın eşi, deve üstüne çıkarken ve çölde turlar atarken kesinlikle bel ağrıları belirtisi göstermedi. Uzmanlara göre, deve üstüne çıkmak ve deveyle gezmek fiziksel dayanıklılık gerektiriyor. Hillary ve Chelsea develerle birkaç yüz metre turladılar.

Sözcüsü Marsha Berry, Bayan Clinton'ın Arkansas ve Orta Amerika gezilerine katılmamasının nedeni olarak kayak gezisi sırasında başlayan şiddetli bel ağrılarını göstermişti.

Bayan Clinton'ın bel ağrıları, Monica Lewinsky skandalının ardından, Juanita Broaddrick adlı kadının yıllar önce Bill Clinton tarafından tecavüze uğradığını açıklamasıyla başladı. Verilen haberlere göre, eşinin seks skandallarına artık katlanamayan ve dünya önünde yeterince küçük düşürüldüğüne inanan Hillary Clinton ‘‘boşanma’’ konusunda kesin karara vardı. Bayan Clinton'ın, eşinin görev süresi bittikten sonra boşanacağı ve o zamana kadar da vaktinin büyük bölümünü, kendisi için bir ev tutacağı New York'ta geçireceği bildirildi.

Bayan Clinton, eşinden boşanacağını kızı Chelsea'ya da anlattı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!