Hillary: O şişman kadın alsın Bill'i başına çalsın

Güncelleme Tarihi:

Hillary: O şişman kadın alsın Billi başına çalsın
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

ABD Başkanı Bill Clinton'ın skandallarından yorgun düşen Hillary Clinton'ın, Monica'nın kitabından sonra iyice küplere bindiği, ‘Eğer o şişman kadın Bill’i istiyorsa alsın. Onun başkanlığı da kocalığı da bitti artık' dediği ortaya çıktı.

ABD basınında yer alan haberlere göre Hillary, Monica Lewinsky'in kitabının piyasaya çıkması ve eski Beyaz Saray stajyerinin TV programlarında boy göstermesinden sonra sinir krizleri geçirmeye başladı. ‘Dünyanın önünde rezil olduğunu ve küçük düşürüldüğünü’ düşünen Hillary, psikolojik açıdan ‘kırılma noktasına’ geldi.

İştahı kesilen first lady'nin sık sık gözyaşları döktüğü de Beyaz Saray'dan sızan haberler arasında. Kocasıyla bir süredir yatakodasını ayıran Hillary, Başkan Clinton'la sadece devlet meselelerini görüşüyor.

Kongre'nin seks skandalı dolayısıyla Başkan'ı affetmesine rağmen ailesi Clinton'ı bir türlü affedemiyor. Clinton'ın 19 yaşındaki Chelsea de ‘Baba sen hastasın, seks bağımlılığın var ve acilen tedavi görmelisin’ diyerek babasından uzman bir psikiyatriste başvurmasını istediği öğrenildi.

TECAVÜZ SUÇLAMASI

Avustralya'da yayınlanan ABC radyosuna demeç veren Monica ise tecavüzle suçlanan Clinton'ı savunarak, Başkan'ın böyle birşey yapmayacağını söyledi. Monica, 21 yıl önce Clinton'ın tecavüzüne uğradığını öne süren huzur evi sahibi Juanita Broaddrick'in iddialarıyla ilgili olarak Monica, ‘Broaddrick’in yalancı olduğunu söylemiyorum, ancak tanıdığım kişinin bir başkasına isteyerek acı çektirebileceğini ve cinsel yönden kötü davranışta bulunabileceğini sanmıyorum' dedi.

Bu arada ‘Sunset Plajı’ adındaki pembe dizide oynaması için Monica Lewinsky'e teklifte bulunuldu. Dizinin yapımcısı Aaron Spelling'in arzusu yerine gelirse, Monica, Amerikan kamuoyunun karşısına bikiniyle çıkacak. ‘Süper yapımcı’ olarak bilinen Spelling, dizinin düşen reytingini Monica ile yükseltmeyi planlıyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!