Hillary’nin tek gecelik fantezisi

Güncelleme Tarihi:

Hillary’nin tek gecelik fantezisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2008 00:00

ABD’de, Demokrat Parti’nin başkan aday adayı Senatör Hillary Clinton, gecelik erkek fantezisinin "en sevilen başkanlardan biri" olan Abraham Lincoln olduğunu söyledi.

Bir Cumhuriyetçi olan Abraham Lincoln köleliği kaldırmış ve 1865’te bir suikasta kurban gitmişti. People dergisine konuşan Clinton, "Eğer, kocanız size bir gece için izin verse, yaşayan ya da ölü ve ünlü olan kimle çıkmak isterdiniz?" sorusuna, "Çok tehlikeli bir soru. Abraham Lincoln’e ne dersiniz" diye cevap verdi.

ESTETİK YAPTIRMADIM

Clinton’ın People ile söyleşisinden kesitler:

Günde 19 saat kampanya yapan Hillary, enerji içeceği "Red Bull"un ne olduğunu bilemedi. Clinton, "O nedir" diye sordu.

Ünlü Amerikan komedyenleri Tina Fey ve Amy Poehler arasında bir tercih yapmama yolunu seçti ve hem bira hem de şarap sevdiğini söyledi. Clinton, pop star yarışması "American Idol" ve "Yıldızlar ile Dans" programları arasında da tercih yapmadı ve annesinin her ikisini de izlediğini belirtti.

"Weight Watchers" diyet programını "South Beach" diyetine tercih ettiğini ifade eden Clinton neler yediğinin de ayrıntılarına girmedi.

Clinton, asla bir estetik ameliyat geçirmediğini kaydetti ve "Herkes kendisi için ne doğru ise ona karar vermeli. Benim için doğru değil" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!