Hilal Ercan’ı NSU mu öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Hilal Ercan’ı NSU mu öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2016 15:27

Almanya’da 1999 yılında 10 yaşındayken kaybolan ve şimdiye kadar cesedi bile bulunamayan Hilal Ercan’ın da, Peggy Knobloch gibi terör örgütü NSU kurbanı olmasından kuşkulanılıyor. NSU elebaşlarının DNA izleri araştırılıyor.

Haberin Devamı

PEGGY'nin kemikleri yanındaki kumaşta neonazi terör örgütü NSU tetikçisi Uwe Böhnhardt'ın parmak izinin bulunması, şimdiye kadar aydınlığa kavuşmamış olaylarda da NSU şüphesini gündeme getirdi. Almanya’nın Hamburg kentinde 1999 yılında 10 yaşındayken kaybolan ve bir daha bulunamayan Türk kızı Hilal Ercan olayını aydınlatmak için NSU elebaşlarının parmak izlerini kıyaslama ve araştırma başlatıldı. Hamburg polis sözcüsü böyle bir araştırma başlattıklarını doğruladı, ancak somut bir ipucu olmadığını da söyledi.

Hilal Ercan’ı NSU mu öldürdü

BABASI KARNE HEDİYESİ VERMİŞTİ

Hilal Ercan, 10 yaşındayken karnesi çok iyi olduğu için babasının verdiği parayla tatlı almak için çıktı. Bir daha geri dönmedi. Polis haftalarca arama yaptı, ancak kızın ne cesedi ne de izini bulabildi. Tecavüz edildikten sonra öldürülmüş olabileceği sonucuna vardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!