Hayat kadınının öldürdüğü adam seri katil çıktı

Güncelleme Tarihi:

Hayat kadınının öldürdüğü adam seri katil çıktı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2015 09:30

ABD’nin West Virginia eyaletinin başkenti Charleston'da eskortluk yapan ‘Heather’ takma adlı kadının öldürdüğü Neal Falls isimli adamın seri katil olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

45 yaşındaki Falls; Nevada, Illinois ve Ohio eyaletlerinde öldürülen 10 hayat kadınının cinayetinden sorumlu tutuluyor. Hollywood filmlerini andıran olayda, müşteri olarak geldiği ‘Heather’ın evinde kadını öldürmeye çalışan Falls, daha sonra ‘Heather’ tarafından vurulmuştu.

Milliyet Gazetesi'nin aktardığı habere göre, Heather’ın kapıyı açmasıyla silahını doğrultan Falls, “Yaşamak mı yoksa ölmek mi istiyorsun?” diye tehdit ederek Heather’ı boğmaya kalkıştı. Falls daha sonra, o sırada odada duran tırmığı eline alan Heather’ı engellemek için silahı elinden bıraktı. Bunu fırsat bilen Heather ise silahı alarak Falls’ı öldürdü.

Charleston Polis Teşkilatı, Falls’ın arabasında çok sayıda bıçak, kesici ve delici alet, el kelepçesi, balta, kurşun geçirmez yelek ve çamaşır suyu bulduklarını açıkladı. Tam ismi açıklanmayan ‘Heather’, nefsi müdafaa hakkını kullandığı için suçlu bulunmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!