Hangisi daha şık

Güncelleme Tarihi:

Hangisi daha şık
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2009 08:45

RESMİ bir ziyaret nedeniyle eşi Carla Bruni ile Madrid’e giden Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy ikinci planda kaldı. İspanya’nın veliaht Prensi Felipe’nin eşi, eski televizyon spikeri Prenses Letizia ile Carla Bruni ilk kez Madrid’de karşı karşıya geldi. Güzellik ve şıklık konusunda adeta birbirleriyle yarışan iki genç kadın, İspanya Kralı Juan Carlos’un verdiği öğle yemeğinde öpüşerek birbirlerine tanıma fırsatı buldular.

Haberin Devamı

Tüm medyanın dikkatlerini üzerlerinde toplayan Prenses Letizia ile Carla Bruni, bu akşam İspanya Kraliyet Sarayı Zarzuela’da Sarkozy onuruna verilecek akşam yemeğinde tekrar birlikte olacaklar. Yemeğe devlet ve hükümet başkanlarının İspanya’ya yaptıkları resmi ziyaretlerde pek ortalıkta görünmemeyi tercih eden İspanya Başbakanı Zapatero’nun eşi Sonsoles Espinosa’nın da katılacağı açıklandı.

Zapatero’nun eşi Sonsoles Espinosa ile Carla Bruni’nin ortak bir özellikleri bulunuyor: İkisi de şarkıcı. Ancak Sonsoles Zapatero, Carla Bruni kadar ünlü değil. Diğer bir fark ise, Zapatero’nun eşi klasik müzikten daha çok hoşlanıyor, müzik öğretmeni ve soprano.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!