Go-Kart'la gelen ölüm

Güncelleme Tarihi:

Go-Kartla gelen ölüm
Oluşturulma Tarihi: Aralık 16, 2009 17:16

İngiltere’nin Caxton kentindeki yarış pistinde yaşanan kazada, 18 yaşındaki Suzanne Cornwell adlı genç kız, atkısının aracının motoruna kapılması sonucu yaralanarak hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Cambridgeshire Go-Kart yarış pistinde yaşanan olayda, akşam saat 10 civarında pistte 5 arkadaşıyla yarışmakta olan Suzanne aracıyla kaza yaparak durdu. Polisin ve ilk yardım ekibinin çağrıldığı yarış pistinde baygın olan genç kıza müdahale eden yetkililer “ciddi boyun yaralanması” olduğunu fark etti.

Genç kız ertesi gün hastanede hayatını kaybederken, polis saat 8’de kapanması gereken pisti açık tutan işletmecileri gözaltına aldı. İşletmenin kapanma saatinin sonrasına kaldığı için kapatılan güvenlik kameraları da olayın aydınlık kazanması adına bir katkı sağlayamadı.

Polis olay hakkındaki soruşturmasını sürdürürken, kızlarının ani ölümü ile şok geçiren ailesi kızlarının öldüğü pisti işleten Peterborough Raceway şirketine karşı yasal işlem başlatmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

BENZER BİR KAZA TÜRKİYE’DE YAŞANMIŞTI
Benzer bir kaza Ağustos 2008’de Türkiye’de yaşanmış, SUNSET Mayo Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Güneş'in 9 yaşındaki kızı İrem Güneş, Türkiye Karting Şampiyonası 4. Ayak Yarışı için Körfez Pisti’nde antrenman turları esnasında saçlarının Go-Kart aracının motor zincirine dolanması ile ağır yaralanmıştı.

Go-Kartla gelen ölüm

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!