Fransız kralice transseksüel mi

Güncelleme Tarihi:

Fransız kralice transseksüel mi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2001 00:00


Haberin Devamı

15 gün sonra yapılacak Kainat Güzellik Yarışması'nda Fransa'yı temsil edecek kızın, transseksüel olduğu söylentisi çıkınca, organizasyon komitesi ‘O tepeden tırnağa kadındır’ açıklaması yaptı.

Herşey, 19 yaşındaki genç kızın erkek olduğu yolundaki söylentilerin internette yayılmasıyla başladı. New York Daily News Gazetesi, organizatörlerin Elodie Gossuin adlı genç kızın cinsiyet ameliyatı geçirip geçirmediğini araştırdıklarını yazdı. Söylentilerin ayyuka çıkması üzerine Miss France Yarışması'nın organizatörleri açıklama yapmak zorunda kaldı.

Tepeden tırnağa kadın

Fransa Güzellik Yarışması'nın Başkanı Genevievede Fontenay, ‘Elodie Gossuin, tepeden tırnağa mükemmel bir genç kızdır’ diye açıklama yaptı. Porto Riko'da 11 Mayıs'ta yapılacak Kainat Güzellik Yarışması yetkililerinden Mary Hilliard McMillanas ise ‘Kurallarımıza göre katılımcıların doğuştan kadın olması gerekiyor. Kendisini gördüm çok güzel bir kadın. Tıbbi teste ihtiyacımız yok. Gossuin kesinlikle kadın’ dedi.

Türk güzeli de katılıyor

Rakip bir şirketin Fransa Güzellik Yarışması'nın haklarını ele geçirmek istediği, bu tür söylentilerin rekabetle ilgili olabileceği iddia ediliyor. Herhangi bir aksilik olmazsa Elodie Gossuin, 11 Mayıs tarihinde yapılacak yarışmada Fransa'yı temsil edecek. 78 ülkeden güzellerin yarıştığı Kainat Güzellik Yarışması'nda Türkiye'nin temsilcisi ise Sedef Avcı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!