Fransız dergisinden Hollande ile Julie Gayet fotoğrafları

Güncelleme Tarihi:

Fransız dergisinden Hollande ile Julie Gayet fotoğrafları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2014 09:49

Julie Gayet; yetenekli ve gözlerden uzak yaşayan bir Fransız aktris. Ancak bu gizemli büyü, Fransız magazin dergisi Closer'ın bugünkü sayısıyla bozuldu. Dergi, Cumhurbaşkanı François Hollande ile Julie Gayet arasında bir ilişki olduğu yönündeki dedikoduları, fotoğrafla destekledi.

Haberin Devamı

Aslında bu dedikodular, uzun süredir dolaşıyordu. Hatta 2013 Mart ayında Julie Gayet bu tür haberler çıkması sonrasında suç duyurusunda bulunmuştu.

Dedikodu şimdiye kadar kanıtlanamamıştı, ta ki Closer tarafından fotoğrafların yayımlanmasına kadar. 'Cumhurbaşkanı'nın gizli aşkı' diye başlık atan dergi, Hollande'ın sık sık motoruna atlayıp geceyi 41 yaşındaki sevgilisiyle geçirdiğini yazdı. Hatta iddiaya göre, Hollande yılbaşı akşamını da Julie Gayet ile birlikte geçirmişti. Dergi, Cumhurbaşkanı’nın güvenliğini de tehlikeye atarak, sırrını saklayan tek koruması eşliğinde, sevgilisine geleneksel Fransız poğaçası ‘kruvasan’ götürüşünün fotoğraflarını yayınladı. Fotoğrafta kasklı kişinin Hollande olduğunu, yanındakinin ise seçim kampanyasından bu yana kendisine eşlik eden en güvendiği koruması ‘Michel’ olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Derginin yayımlanması Fransa'da bomba etkisi yaratırken, Cumhurbaşkanı da tepki göstermekte gecikmedi. Bunun özel hayatına bir saldırı olduğunu söyleyen Hollande, yasal haklarını kullanacağını belirtti. Ancak Hollande dedikoduları yalanlamadı.

59 yaşında olan Fransa Cumhurbaşkanı'nın 2007 yılında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Nicolas Sarkozy'ye karşı mağlup olan Ségolène Royal'den dört çocuğu bulunuyor. 1978'de birlikte olmaya başlayan çift, seçim sonuçları açıklandığı sırada, 17 Haziran 2077 günü resmi olarak ayrıldıklarını duyurmuşlardı. Hollande'ın 2000'lerin ortalarından beri gazeteci Valérie Trierweiler ile birlikte olduğu konuşuluyordu. Royal ile yollarını ayırdıktan sonra Hollande-Trierweiler birlikteliği kesinlik kazandı. Seçim kampanyası süresince Hollande'ın yanından ayrılmayan Trierweiler, Hollande ile evli olmamasına rağmen 'First Lady' unvanını aldı.

Fransız kamuoyu aslında bu tür dedikodulara pek de yabancı değil. Bir önceki Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy görevdeyken, eşi Carla Bruni'nin şarkıcı Benjamin Biolay ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.

Fransız dergisinden Hollande ile Julie Gayet fotoğrafları

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!