Fransa'da kediye işkenceye 2 yıl hapis cezası

Güncelleme Tarihi:

Fransada kediye işkenceye 2 yıl hapis cezası
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 09:05

Fransa’da kıskançlık yüzünden kız arkadaşının kedisini yakıp 7'nci kattan atan bir kişi, emsal olması açısından 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Fransa’da 30 yaşındaki Sebastian Lebras adlı bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen kız arkadaşı Nathalie’den, kedisini öldürmeye çalışarak intikam alınca hapse atıldı.

CEP TELEFONU KAVGASI

Kız arkadaşının cep telefonuna bakmak isteyen ve alkollü olduğu belirtilen Lebras, olumsuz yanıt alınca kız arkadaşına ait olan kedinin üstüne alkol dökerek ateşe verdi. Canlı canlı kediyi yakan sanık daha sonra panik içinde etrafta koşturan hayvanı yakalayarak 7'nci kattan aşağı attı.

Fransada kediye işkenceye 2 yıl hapis cezası

Nice Mahkemesi'nde görülen davada ifade veren Nathalie, “Başta onu ciddiye almadım ama çakmağı çaktı ve kedi yanmaya başladı. Sonra da bana bakıp  güldü. Daha sonra da yanan kediyi  7'nci kattan aşağı attı ” dedi. 

Suçlamaları kabul eden Lebras, “Kediyi yakmak istememiştim. Niyetim sevgilimi şoke etmekti. Anlamıyorum nasıl böyle bir şeyi yaptım. Ben aslında iyi bir insanım” savunması yaptı.

Haberin Devamı

Ondan fazla hayvan hakları koruma derneğinin müdahil olduğu davada Lebras’ın mahkum edilmesi için uğraştı. Savcılar da bu davanın bir emsal teşkil etmesi adına Lebras’ı 2 yıl hapse mahkum etti.

 

 

BAKMADAN GEÇME!